Реклама
https://www.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6776775 www.bgdnes.bg

Кейт Ъптън е булка по кюлоти

Мрежа с перли върху бабешки гащи

За първи път цомбестата сексбомба споделя снимки от сватбата

Кюлоти на сватбата си развява Кейт Ъптън, след като тя и младоженецът едва не закъсняват за големия ден.

Цомбестата моделка на бельо не изневерява на стила си и дори на сватбата си гордо демонстрира бабешки гащи под прозрачна рокля. 25-годишната красавица мина под венчило с десет години по-възрастния бейзболист Джъстин Верландер в началото на ноември, но едва сега публикува снимки от паметното събитие.

Реклама

Двамата пристигат в последния момент за церемонията, без дори да имат време да видят дали всичко с украсата и програмата е наред. Спортната звезда първоначално смята да зареже отбора си, за да се отдаде на приготовленията по сватбата, но в последния момент решава, че ще помогне на тима си. Два дена преди заветния 4 ноември Джъстин се изявява на терена в Лос Анджелис, а годеницата му вика от трибуните. От съблекалните двамата тичат директно на летището, за да хванат самолета за Италия. Пристигат в Тоскана капнали от умора часове преди церемонията.

За разписването Кейт се конти с гигантска рокля в стил от 50-те години, от която стърчат гордо огромните й балкони. Моделката едва дочаква края на ритуала, за да се отърве от тежката премяна с влачещия се на метър зад нея натруфен шлейф. За черпнята манекенката се издокарват с обсипана с перли мрежа, направена по неин дизайн. Под блестящата рокля, очертаваща фините й форми, изпъкват кюлоти, които трябва да прикрият чатала й, а гърдите й се люлеят в щедрото деколте.

Заедно със снимките Кейт разказа и историята как двамата се сгодяват. Романтичният Джъстин я води на почивка в Търкс и Кайкос, където наема лодка и по залез слънце пада на колене.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама