Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6777419 www.bgdnes.bg

Жени Живкова открива "София фешън уик"

И Биляна Йотовска с колекция, италиански светила пристигат за форума

С една от най-добрите модни дизайнерки Жени Живкова ще се открие шестото издание на "София фешън уик", стана ясно вчера на специалната пресконференция, която води проф. Любимир Стойков, организатор на проявата.

Освен трикратната носителка на приза "Златна игла" на Академията за мода в първата вечер на модния подиум ще бъдат показани колекции на Елена Христова, Биляна Йотовска, Пепена и много други.

Реклама

Втората вечер - на 28 март, зрителите ще видят официална модна колекция на български марки и дизайнери. Модните дефилета ще открие дизайнерът Христо Чучев с булчински рокли. Колекции от гост-дизайнери и световни марки ще бъдат представени по време на третата част - на 29 март, когато ще видим ревю на популярния „Роко Бароко“ от новата му колекция.

Специално за ревюто от Италия ще пристигнат световноизвестните модни дизайнери Марко Калчинаро и Урсула Чекони.Седмицата на модата ще бъде закрита с галавечер на 30 март в петък, когато на сцената ще се представи ревю на Иван Донев - дизайнер на годината, който спечели преди дни "Златна игла". Гост-изпълнители ще са Веси Бонева, Венци Венц, Вензи и Светлин Къслев.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама