Реклама
https://www.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6777451 www.bgdnes.bg

Бившият на Марая Кери изкуфя от секс

Тежка параноя повали ексгоденика на Марая Кери - хазартният магнат Джеймс Пакър, и го лиши от трудоспособност.

Роденият в Австралия повелител на комара е принуден да се откаже от директорския пост в своя бизнес, съобщава лондонското издание "Дейли мейл". Информацията е потвърдена и от говорител на неговата хазартна компания "Краун" с имейл до медиите.

Реклама

"Господин Пакър страда от психични проблеми. Затова той има намерение да се откаже от всичките си служебни ангажименти", гласи кратичкото съобщение. Според "Дейли мейл" въпросните "психични проблеми" са тревожност и остра форма на депресия, с които 50-годишният Пакър се бори от години. Една от версиите е, че заболяванията са отключени вследствие на многото му любовни провали в кревата. От 1999 г. той има два неуспешни брака зад гърба си и още повече съсипани извънбрачни връзки. Последният му романс е с поп дивата Марая Кери. През 2016 г. двамата дори се сгодяват, което печели допълнителна медийна слава за шефа на комара. По ирония на съдбата връзката с певицата се развива по обичайния (за Пакър) начин - само след 9 месеца двойката обявява раздялата си.

Не съвсем цветущи са и икономическите начинания на бизнесмена. През последните две десетилетия Пакър губи милиарди в зелено и е принуден да продаде казината си във Вегас и Макао, за да си плати вересиите.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама