Реклама
https://www.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6777471 www.bgdnes.bg

Ребека Варди се лиже с модел

Двете си купонясват, докато мъжете им ги няма

Футболните съпруги Ребека Варди и Никола Маклийн събраха погледите при пристигането си на партито по случай 25-годишния юбилей на светското списание ОК в лондонски клуб. И в същото време скандализираха пуританската част от обществото, тъй като снимки и клипчета от тържеството заляха както електронните, така и печатните медии.

Двете хубавици изобщо не се посвениха и пред камерите изплезиха езици и се облизаха! Дръзкият им акт веднага породи слухове относно твърдението, че двете са просто приятелки от дълги години.

Реклама

36-годишната Ребека, която има две деца отпреди брака си с героя на "Лестър" и английски национал Джейми Варди, се бе погрижила да подчертае фигурата си, макар неотдавна да роди дете и на "деветката". Ребека бе в бляскава рокля с метални отблясъци и не особено дълга. Никола бе в розово и също поклащаше стегнати бедра, макар да има от мъжа си Том Уилямс две отрочета.

Съпрузите на хубавиците в момента липсват, тъй като Джейми има ангажимент с "трите лъва", а Том Уилямс втора година играе в тима на "Аризона Юнайтед". В родината си защитникът не успя да направи сериозна кариера, като от 1998 г. досега смени поне 15 отбора в аглийската Първа и Втора лига. За разлика от него съпругата му е голяма звезда, като през годините участва в няколко успешни риалити формата.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама