Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6792159 www.bgdnes.bg

Транссексуален актьор от "Изпепелени от Слънцето" бе пребит до смърт

През 2014 Евгений Сапаев собственоръчно отрязал члена си

Актьорът, известен с ролята си във филма "Изпепелени от слънцето - 2", Евгений Сапаев бе пребит до смърт в Москва, пишат местни медии. Както бе съобщено, през 2014 г. той сам отряза пениса си, защото се чувствал като жена.

Както разказва самият актьор, на 38 г. той решил да смени пола. От половия си член се лишил собственоръчно. Както тогава писаха медиите, пенисът му започнал да кърви, откарали го спешно в болница. Лекарите спасили живота му. След като актьорът бил освободен, той ходел облечен в женски дрехи и често ярко гримиран. Беше отбелязано, че той се е прибрал в района на Владимир, откъдето е родом. Според познати той периодично идвал в Москва за лечение.

Последният път го видях през март миналата година. Но наскоро бях ужасена, за да науча, че не е повече между нас. Някакви хулигани в Москва не харесали външния вид на Женя - той бил пребит до смърт. Тялото не беше докарано до родното му място. Погребали го като бездомник някъде, дори не са му позволили да се сбогуват с роднини, казва познатата на актьора Джулия Бушрева.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама