Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6822272 www.bgdnes.bg

Део вдига палат в Годеч

Строи си къща до тази на брат си, работи за второ дете

Водещият на тотото Деян Славчев-Део си купи имот в Годеч, недалеч от къщата на най-малкия си брат Александър. Веднага след като времето се затопли, телевизионерът и половинката му Мариана започват подготовка за строежа на собствено жилище за двамата и сина им Борислав, който утре ще стане на две години.

"Така е. Купихме си едно местенце. Живот и здраве, ако има достатъчно работа може и да успеем да си направим голям дом там, защото съм замислил да си имаме поне още две деца", казва Део, който стана съсед на брат си Александър Славчев и половинката му Антония Костова. "Сашо и Антония живеят от февруари в Годеч. Антонина дори преподава на местните като учител по изобразително изкуство в годечката гимназия. С техните двама близнаци - Алек и Виктор, ще си живеем много весело", сподели Део.

Реклама

Той обясни, че бъдещата им къща със сигурност ще има инсталация за варене на домашна бира, каквато водещият си спретна и в апартамента в Банско.

"Приготвянето на кехлибарената напитка ми отнема много време, но искрено се забавлявам от това. Първият ден само варя бирата, като започвам от 66 градуса, а после плавно увеличавам. Заниманието ми отнема поне 7 часа, после следва едноседмична ферментация и най-накрая бутилиране. От едно варене си произвеждам 19 бутилки, които са ми предостатъчни и за гости", хвали се Део. Водещият от години вече не пие, ходи с колело на работа и избягва шумните компании.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама