Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6823661 www.bgdnes.bg

Сексологът Наталия Кобилкина: Българките не са добри в секса!

Интимната ви култура е изключително ниска, затова мъжете са недоволни

Коя е тя

Наталия Кобилкина е родена в Ростов на Дон в семейство на потомствени лекари. Завършва Института за управление на бизнеса и правото в родния си град. Тя е магистър по психология на бизнеса към Института за управление на бизнеса и правото, Русия. Шест години е работила като бизнес треньор и HR директор. Преминала е през 40 тренинга за личностно развитие. Изкарала е и три години групова психотерапия при световноизвестния психотерапевт Нина Турченко. Наталия е НЛП мастър и специалист по Ериксонова хипноза.

- Наталия, преди дни те обвиниха, че с рекламите си стимулираш да се развива проституцията при младите жени у нас, така ли е?

Реклама

- Ха-ха, това е неистина. Нека започна отдалеч с отговора на въпроса. Жените могат да изкарат парите си по няколко начина. Първият е, ако имаш богати родители, това е късмет. Вторият вариант са тези, които сами са си изкарали големите доходи, а третият е, ако имаш беден съпруг, да го направиш богат. Взимаш го, развиваш го, подкрепяш го, тогава той забогатява. И лека-полека той, създал вече империя, се отделя от семейното гнездо и отива при четвъртият тип жени - младите и гладни девойки, жадни за готов богат мъж. На нито една от категориите жени не им е лесно. Всяка си плаща цената: първата - да казват, че постоянно печелиш нещо заради родителите си, втората - загуба на личен живот, трудно намиране на партньор, третата е вечната домакиня и на последните момичета никак не им е лесно. Те трябва да са постоянно във форма, красиви, ласкаещи. В Русия вече е модерно например да си махаш ребрата за по-тънка талия, борбата за красота е изключителна. Тези жени се учат цял живот. Моята работа е да давам на жените развитие напред, те да изберат с кой тип ще се отъждествят. В този смисъл не "произвеждам" проститутки, това са глупости.

- Българките разкрепостени ли са в секса?

- Абсолютно не! Повечето жени в България не умеят да правят добър секс. Имах семинари с базови въпроси за дами над 30 години и разбрах, че българките или не знаят много неща, или изобщо не живеят в удовлетворяващ секс. Сексуалната ви култура е изключително ниска. И разбирам защо мъжете мрънкат на тази тема. А рускините имаме тази култура. Наскоро пуснах на семинар повече от 1000 видеа как се прави орална любов от рускини в различни райони. Българките нямате нито едно видео с това как се прави тази работа. Защо? И тук се включва дори аналният секс. Той също прави хората щастливи.

- Ти беше първата, която заговори за този тип секс?

- Да, и много голяма част от жените само така получават оргазми. Ето пример - преди дни получих огромен букет цветя от благодарен мъж, който след като жена му идва на семинара ми, решила да пробват анален секс. Човекът светеше: "Благодаря ти, Наталия! Сега правим полудяващ секс".

- Твърдиш, че ще сбъднеш желания на жените за 33 дни. Как така?

- От 33 до 108 дни е времето, в което можеш да "промениш" мозъка си, както и невронните му връзки. Предлагам изучени техники, както и провокации, понякога трудни за жените, и когато имаш мечта, стигаш до нея, ако изпълняваш сто процента моите съвети в книгата, която написах. Давам гаранция, че това ще се случи. Но това означава 33 дни да ходиш само с пола или рокля, да не ходиш с черни дрехи, 33 дни да бъдеш позитивна и мила с всички мъже, 33 дни да правиш и провокативни техники. Една от любимите ми е да отидеш при непознат мъж и да му кажеш: "Бихте ли ми купили кола?". За повечето жени това е трудно постижимо поради натрупаните с години всякакви блокажи - не само енергийни.

- Твой верен помощник е Лариса Ренар, която се кандидатира за президент в Русия?

- Да, за съжаление, не спечели. Но, да, на 16 юни ние ще направим нашия семинар женски кръг "Презареждане". И там правим изключително силни техники - първо изчистваме тъмните страни, страхове на хората, а след това "зареждаме" с нова информация, "рестартираме" човека. Ние, двете рускини, правим това за вас, българките.

Реклама

- Мъжете, които са бедни и нехаресвани от повечето жени, какво да правят?

- Да се развиват, да дерзаят. Вярвам, че когато си вземеш правилната половинка, жената, която да те стимулира - всеки мъж би станал крал. Ако не, той дори и да е успешен в началото, ще фалира. Затова мъже - учете езици, придобивайте друга професия, жената е стимул за мъжа.

- Има ли казус, нерешен от теб?

- Понякога виждам голям потенциал в човека и ми е тъжно, че не иска сам да си помогне. Често казвам: "Когато решиш да ми се довериш и да следваш съветите ми, ела. Сега не си готов". Понякога това е и карма. Променила съм съдбата на стотици хиляди хора, но когато те са го поискали, не насила. Имам фантастични примери на успели жени след мои съвети.

- Знам, че Емануела е посещавала курса ти за гейши, Емилия също.

- Познавам и двете дами, но не коментирам лични отношения.

- Защо смяташ, че моралът е за нещастните хора, които нямат акъл?

- Според Ошо бракът те прави роб и те ограничава. Ако си идиот, ти се жениш. А ако си истински духовно просветен човек, няма да се ожениш, а ще имаш много и различни партньори, защото всеки човек е душа. Затова казвам, че моралът е измишльотина на ума. Тъпо е да живееш според онова, което друг човек е измислил. Трябва да си верен на себе си. Мерилин Монро е сексидол, защото си е позволявала да бъде себе си. Тя все едно казва: "Обичам си Кенеди, не ми пука, че е женен, и ще му пея песни пред цяла Америка". Винаги имаш избор - да бъдеш прав и морален или да бъдеш щастлив. Нашето общество има толкова много пренаписани неща, трансформирани от хора с комплекси и страхове, които след това се налагат на всички останали хора. Лиз Гилбърт бе написала книгата "Яж, моли се и обичай" за любовта между мъж и жена уж, а в последното си интервю тя споделя, че е лесбийка и бе нещастна, защото е починала любовницата й. Щастлив не те прави да имаш дом, жена, мъж. Моята сестра си хвана първия мъж, като се омъжи, защото й беше време. И беше супернещастна в брака си. Когато се разведе, баща ми каза: "Ти трябва да си женена, това е по-важно, да не си сама". Ето това е моралът, но никой не го интересува, че човекът е нещастен. Моята цел е всеки да намери щастието си, да събудя хората.

- Бум беше твоят развод.

- Просто бракът ни се изчерпа. Ние се оженихме твърде рано с първия ми мъж и това ни се отрази. Но продължаваме да се обичаме като приятели.

- Прилагаш ли нещата, на които учиш другите, върху себе си?

- Дори и повече! В момента работя върху себе си, като чистя и избирам мислите си. Най-трудното нещо е да избереш мислите си. В момента ми е най-трудно да управлявам съзнанието си, т.е. да избирам само позитивното, което да остава в мен. Сигурно за това ми се материализират бързо мечтите, защото нямам много подобни блокажи - т.е. лошото го махам бързо от ума си, чистя се постоянно.

- Новото при теб какво е?

- Правя фитнес за вагини - т.нар. "вумбилдинг", както и фейсбилдинг. Това са тренировки, с които вагината ти става по-силна, а за лицето се правят упражнения, които действат като ботокс. В момента двете неща са хит по света. Сега и тук ги имаме.

Реклама
Реклама
Реклама