Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6824008 www.bgdnes.bg

Любо Дилов видял Муки гола

Щерката на Стоянка отново отказа брак

Един от най-талантливите писатели Любо Дилов-син е сред малкото мъже, виждали дъщерята на Стоянка Мутафова – Муки, без дрехи. Това твърди самият той в спомените си.

Случката била преди повече от 35 години, когато младият Дилов бил сред най-буйните тийнейджъри в столичния квартал "Лозенец", разказва самият той в една от книгите си. Семейството на Дилов, който е син на известния български фантаст - Любен Дилов, живее на една и съща улица с фамилията на Стоянка. Приятелите на Дилов били силно впечатлени в онези години от Муки, която се събличала, без да пуска пердетата на прозорците. Младежите се криели зад храстите пред кооперацията и дебнели кога Муки ще започне да се разсъблича преди лягане. Гледката останала завинаги като уникален младежки еротичен спомен в съзнанието им. Дилов-син и до днес живее на същата улица в апартамента на родителите си и продължава да е съсед на Стоянка и Муки.

Реклама

"Да, познаваме се и аз съм много впечатлена от Любо. Изключително талантлив и готин човек е", сподели от своя страна Муки.

Новото при дъщерята на Стоянка Мутафова е поредният отказ за брак, който получила красавицата около рождения си ден на 1 април.

"Божил, приятел на моя брат, който живее в Ню Йорк, харесал мои снимки и реши да ме покани да му гостувам. Но, честно казано, в момента съм заета с презентирането на книгата за майка ми и не ми се мисли за мъже", смее се Муки. Това е поредно предложение, което красавицата отказва. Преди година Георги, неин приятел от детинство, й предложи да заживеят заедно, но Мария Грубешлиева му каза "не".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама