Реклама
https://www.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6824752 www.bgdnes.bg

Нова фестивална тенденция - украсени с цветя дамски бюстове (Снимки)

Сезонът на фестивалите вече е в разгара си. През годините наблюдателите са отбелязвали всевъзможни предизвикателни тенденции, които се очаква да продължат и тази година, пише в. "Дейли стар".

След като миналата година хит сред фестивалните участнички бяха разголените гърди, украсени с разноцветен блясък, тази година се заформя трендът бюстовете да се "гарнират" с хербаризирани цветя, предава БТА.

Реклама

Косвено зад идеята стои бизнесдама от Гластънбъри, Великобритания, където през лятото се организира прочутият летен фестивал на открито.

Хана Уеб е собственичка на онлайн магазина Фейс Флоралс, предлагащ хербаризирани цветя за украса на лице. И докато много потребителки се придържат към оригиналната идея, някои по-дръзки и изобретателни сред тях са решили да прикрепят цветчетата към гърдите си.

"Споделихме една подобна снимка в Инстаграм и последователките ни буквално "пощуряха", споделя Уеб.

Бизнесдамата очаква тази години "цветните гърди" да се конкурират и дори да изместят бляскавите си "посестрими", тъй като този тип украса е по-екологична и не вреди нито на околната среда, нито на дамския бюст. /

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама