Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6825056 www.bgdnes.bg

Коцето печели "Капките"

Форматът е нагласен, падат му се идентични образи, недоволстват зрителите

Константин ще спечели развлекателното шоу "Като две капки вода", научи "България Днес".

Изпълнителят на "Черна роза" е предварително избран за победител от продуцентите на риалитито. Именно поради тази причина на Коцето му се падат що-годе лесни образи. Певецът е силно лансиран от почти всички ръководни фактори във формата и това е видно в класирането до момента. Константин има огромна преднина пред своите конкуренти и е сигурен за големия финал, който категорично ще спечели.

В предаването в понеделник изпълнителят отвя останалите участници. Коцето се превъплъти в образа на големия наш певец Орлин Горанов и спечели категорично, но не и според голяма част от почитателите на риалитито. Следващата седмица чалга певецът ще трябва да имитира италианския оперен певец Андреа Бочели, чийто образ много прилича на Горанов.

Реклама

"На Коцето му се падат идентични образи. Журито винаги му дава високи оценки. Ощетяват Славин, който се справя чудесно", гласят част от коментарите в социалната мрежа.

Константин е супердобър приятел на Димитър Ковачев-Фънки. Музикантът, който е жури във формата, видимо удря по едно рамо на своя авер и така го бута напред. Често Фънки дава най-високи точки на приятеля си, въпреки че той не заслужава подобна оценка.

Коцето е в чудесни отношения и с един от менторите в развлекателното шоу - Станимир Гъмов. Победителят от първия "ВИП брадър" на няколко пъти купонясва до ранни зори с актьори, а компания им прави и един от водещите - Димитър Рачков.

Всичко това накара зрителите да заподозрат, че форматът на "Капките" е нагласен. Според тях не е редно някои от участниците да са в толкова близки отношения с част от журито или с менторите.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама