Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6825089 www.bgdnes.bg

Слави води Нора Недкова в имението си в Монако!

Нора Недкова е тръгнала за Монако на романтичен уикенд със Слави Трифонов

Актуалната плеймейтка не спирала да се хвали, че ще ходи в Монако с мъж, за когото доскоро е можела само да мечтае. На въпроса "Кой е той?“, тя само се кискала и намигала и казвала: „Тайна, тайна, тайна“. За всички от обкръжението й обаче е ясно, че това е Слави, с когото тя започна афера малко преди Нова година, след като бе гост в шоуто му.

Според запознати връзката им не била сериозна, но това не им пречело да прекарват заедно цялото си свободно време вече четири месеца.

Реклама

Слави искал от Нора само приятно прекарване, а в замяна предлагал щедро финансиране на всичките й нужди като дама от класа, както и ангажименти да поддържа имиджа си на звезда. Един от тях е новият проект на Криско и Слави „Гледай как се прави“. Говори се, че Криско бил против участието на Недкова в клипа, защото била скарана от години с половинката му Цветелина. Трифонов обаче обявил, че ако Нора не влезе в проекта няма да участва и той, пише „Уикенд“.

По информация на вестника, малко преди да срещне Дългия тя вършала из нощните клубове в търсене на силно мъжко присъствие, което да я подсигури финансово. Сега обаче този проблем бил решен благодарение на Слави Трифонов.

Знае се, че двамата са посрещнали Нова година в Абу Даби. После са пътували до латинска Америка, а сега Трифонов я води в имението си в Монако, където са ходили само членове на семейството му. Няма да е изненада някой ден докато уж само го забавлява, Нора да се нанесе и в дома му.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама