Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/6825372 www.bgdnes.bg

Бразилка: Бог ми прати Ривалдо

Със семейно парти бразилската футболна легенда Ривалдо отпразнува вчера своя 46-и рожден ден. От купона отсъства единствено най-големият му син - Ривалдиньо, който играе в "Левски".

Младият нападател е контузен и не попадна в групата за последния мач срещу ЦСКА-София (2:2). Въпреки това старши треньорът Делио Роси не е пуснал Ривалдиньо да отсъства от тренировъчния процес, за да почете празника на татко си.

Реклама

Обяснение в любов получи Ривалдо от своята втора съпруга Елиза Ферейра, която е доста по-млада от него. Двамата имат двама синове - Жоао и Исак, както и дъщеря Ребека. С първата си съпруга Ривалдо е разведен.

"Днес е денят на човека, който дойде да изпълни живота ми. Научи ме да вярвам в себе си, да бъда силна, направи момичето жена. С него осъществих най-голямата си мечта... да стане майка! Освен мой съпруг той е и най-добрият ми приятел. Ривалдо, ти си най-страхотният подарък, който Исус ми даде. Благодаря на Бог, че срещнах човек като теб", написа Елиза в инстаграм. Ривалдо все още не е идвал в България, за да наблюдава сина си с екипа на "Левски".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама