Реклама
https://www.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6826628 www.bgdnes.bg

Бившата на Благо стана дизайнер

Витанова с модна марка

Използва Алисия и вратарска щерка за рекламата

Бившата половинка на Благой Георгиев - Христина Витанова, се изявява в ново поприще. Тя вече е дизайнер по подобие на световната икона Виктория Бекъм и Весела Тотева-Топузакова.

Бившата гимнастичка създаде своя модна марка. Тя носи звучното име L'ermitage fashion. Витанова вече е готова и с първата си колекция - за пролет/лято 2018. Засега Христина е показала само няколко от тоалетите, но прави впечатление, че залага на умерения сексапил. Най-срещаните цветове са червеното и синьото, които явно са любими на Христина.

Реклама

Засега моделите могат да се поръчват само онлайн, и то през инстаграм. Това става посредством лично съобщение. Не е ясно каква е причината Христина все още да няма поне сайт на марката си - забавяне или липса на средства.

Най-вероятно е второто, защото Витанова не може да си позволи и да плати на рекламно лице. Вместо това позира с тоалетите сама или използва своите приятелки Алисия и дъщерята на Димитър Иванков - Стела. Вратарската наследничка е професионален модел. Тя вече има няколко фотосесии зад гърба си и участва в две поредни издания на Седмицата на модата в София.

Алисия се включи, защото е готова на всичко за най-добрата си приятелка. Дори и да смени амплоато, за да й помогне да стартира успешно бизнеса си. Интересно е как ли ще реагира на позирането на фолкпевицата с дрешките на Христина друга бивша гимнастичка - Цвета Кусева. Тя седи зад успешната марка CK Fashion Studio, а Алисия дълги години бе нейно рекламно лице. Сега й изневери заради Витанова.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама