Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6826649 www.bgdnes.bg

Майкъл Джордан-младши меси БГ козунаци

Годеницата му Радина май е бременна

По български - с ръчно месен козунак, Майкъл Джордан-младши и годеницата му Радина Анева отбелязаха празниците в САЩ. Красавицата, която сама стяга фамозната си сватба, твърдо е решила да запознае известната баскетболна фамилия с нашенските традиции и обичаи и същевременно да смае свекъра си – Въздушния, с домакински умения.

Видеото, което Радина пусна в социалните мрежи, е запечатало цялата дълга и тягостна процедура по замесването на тестото. Филмчето е в забързан вариант, а кръшната българка, облечена в спортен суичър, примъква миксери и забърква сместа сама. През това време двуметровият й любим Джефри Джордан обикаля нетърпеливо около нея, като от време на време и дава бърза целувка с всяко влизане в кухнята.

Реклама

След като едрогърдата българка е готова с тестото, започва да го млати, блъска, мачка и разтяга в продължение на около 40 минути, а годеникът наблюдава с интерес пинизите на брюнетката. В крайна сметка и той се захваща да тупурка козунака по плота на скъпата модерна бяла кухня. Издържа обаче едва 5 минути на готварските мурафети на Радина.

"Доста бързо излезе от играта", шегуват се с месенето на Джефри приятелите им.

"О, той се справи стабилно със задачата през всичките 5 минути, в които я вършеше. Цялото видео е повече от 2 часа", застъпва се за любимия си Радина.

„Тази година получих малко помощ, за да направя традиционния български козунак“, споделя тя с последователите си, когато специалитетът е готов.

Намесва се и баба Гарсия - предполагаема близка до семейство Джордан, която пожелава весел сръбски Великден на влюбените гълъбчета.

И докато американците са буквално въодушевени от месенето на козунак, което за тях е завиден талант, някои от зрителите на видеото забелязват, че Радина е в спортно облекло, в разрез със собствения си секси стил. И видимо е понаддала. Това даде повод за предположения, че по празниците може Джорданови да са получили благата вест. Или иначе казано, Майкъл Джордан да стане дядо по-рано от предвиденото.

Джефри и Радина се сгодиха в края на миналата година, когато той я заведе на Хаваите и й подари огромен диамантен пръстен. Това се случи малко след като двамата посетиха България, където Джордан-младши се запозна с близките на изгората си.

Докато новината за очаквано бебе бъде потвърдена официално, на почетно място в дома на Радина и Джефри се е разположил белият красавец Мак. Това е породистото куче на двойката, което всяка сутрин ги причаква до подредената за тях маса за закуска и ги изпреварва.

Реклама
Реклама
Реклама