Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6826700 www.bgdnes.bg

Тити Папазов ТАТКО на годината

Ултрамаратонецът Краси Георгиев и актьорите Ивайло Захариев и Момчил Степанов също с приз

Тити Папазов получи приза "Татко на годината" на юбилейна церемония в галерия „Нирвана“. "Това е награда на кредит! Всеки успех е задължение да доказваш отново и отново, че го заслужаваш", сподели Тити, който се е посветил на благотворителни каузи в името на деца.

Реклама

"Тити е не само татко на годината. Той трябва да бъде обявен за татко на хилядолетието! Освен че е двигател на кампанията "Един за всички, всички за Криси" за спасяването на 9-годишния Кристиян Илиев, Тити още през 2007 г. доказа, че е страхотен татко. Тити вече беше станал баща, но заедно със съпругата си взеха решението да осиновят новородено момченце, чиято майка беше със смъртоносен вирус, и след като беше гледал репортаж за детето, цяла нощ обикаляше болниците, за да го търси, докато го намери. Всеки би казал, че би направил същото - но кой освен Тити наистина би го направил?", каза Ники Младжов, собственик на галерия „Нирвана“, който връчи приза на известния треньор.

Проф. Любомир Стойков обяви за "Татко на годината" и актьора Ивайло Захариев, който от години е отдаден на благотворителни инициативи в името на деца. "Ивайло се включва в почти всяка инициатива, свързана с деца, като влага цялата енергия на голямото си сърце, работили сме заедно по такива каузи и знам на какво е способен, за да помогне", сподели професорът.

"Татко на годината" стана и актьорът Момчил Степанов, който се е посветил на благотворителност в името на децата. Той получи наградата си от пътуващия писател и журналист Магдалена Гигова. "Самият аз отскоро съм татко и знам какво е да държиш безценното вързопче, за което си готов на всичко", сподели Момчил, който пристигна на церемонията с красивата си съпруга. Русата красавица от Канал 3 Ива Кунчева награди с престижния приз ултрамаратонеца Краси Георгиев, който бяга на пътека 36 часа за деца, победили най-страшната болест. Краси, който все още не е станал татко, успя да събере значителни средства за непознати дечица с благородната си инициатива."Татко на годината" получи и бизнесменът Младен Василев, който е посветил голяма част от времето и енергията си за организиране на благотворителни кампании за спасяване на деца. Той получи приза от ръцете на Зоя Паприкова, дъщеря на българската Майка Тереза - Донка Паприкова.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама