Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6827673 www.bgdnes.bg

Мария Илиева отсвири Маги Халваджиян

Певицата влиза в "Гласът на България"

Повече няма да е жури в "Х фактор"

Мария Илиева тотално скъса професионалните си отношения с продуцента Маги Халваджиян и пристана на конкуренцията, научи "България Днес".

Ролята на Мария на ментор и жури в музикалния формат "Х фактор" е в миналото, а поп дивата се съгласи да стане част от екипа на конкуренцията - "Гласът на България".

Реклама

Тази неделя участници от отбора на Поли Генова ще излязат на сцената на музикалното риалити като дует, но и в конкуренция помежду си, с изпълнение на две хитови песни на Илиева - „Чуваш ли ме?“ и „Минало“. Лично музикалната звезда ще присъства на репетициите на младите певци, за да им даде ценни съвети и напътствия.

„Колкото по-смирен и вътрешно убеден във възможностите е един артист, толкова по-успешен е“, споделя част от опита си станалата скоро майка.

"Мария не беше жури в последния сезон на "Х фактор", така че най-вероятно няма да е и занапред", коментира асистентката на Магърдич Халваджиян пред "България Днес".

Със старта на миналогодишния "Х фактор" хилядите фенове на риалитито останаха неприятно изненадани от липсата на изпълнителката сред менторскиоя състав. Тогава продуцентите се оправдаха с бременността на смуглата певица, но явно това не е била единствената причина.

След раждането на сина й Александър Мария реши да направи професионално преориентиране и ако сега се появява единствено като гост-ментор, то слуховете твърдят, че от следващия сезон отново ще я видим в ролята на жури, но този път в "Гласът на България".

Реклама
Реклама
Реклама