Реклама
https://www.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6827683 www.bgdnes.bg

Лесбийки затварят лунапарк

Обратни заливат атракциона със закани и заплахи, след като двете дами са изгонени от там заради целувка

Две корави лесбийки разказаха играта на лунапарк, от който са изхвърлени след демонстративна целувка.

Реклама

Хоможителките на австралийския щат Нов Южен Уелс Ейми Хъдсън и Мади Дейоса решават да разпуснат в местен лунапарк, запълнен с различни съоръжения. Двете се качват на пистата за скейтбордове, но докато карат, са обзети от непреодолимо желание да се гушнат и да слеят устни.

Загорелите лесбийки се награбват пред погледите на всички и си теглят мазна целувка. Интимните им занимания не остават незабелязани от охранителите, които решават, че хомомляскането на открито е неприемливо. Ейми и Мади са обградени от гардовете и помолени да напуснат. Това вбесява двете мацки и те организират яростна кампания срещу лунапарка. Орди гейове и лесбийки вдигат джангър в мрежата и хулят на поразия "хомофобската увеселителна аркада". Безпощадните им атаки дават резултат само за 48 часа. Освен обиди по адрес на обслужващия персонал на атракционите са отправени и заплахи. На третия ден лунапаркът се вижда принуден да затвори.

"Преустановяваме работа заради невъзможност да осигурим безопасен труд на нашите служители", съобщават собствениците. Солидно количество помия се излива и върху Ейми и Мади. Двете лесболюбовници са взети на мушка от консервативни хора, които ги обвиняват в развратничене на публично място. Хомосексуалистките обещават да отвърнат на нападките срещу себе си и смятат да съдят всеки проявил неуважение към тях.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама