Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6827748 www.bgdnes.bg

Най-интимните тайни на Глория се пазят от гримьорка

Не близките роднини и приятели знаят най-съкровените тайни на Глория, а гримьорката й Джулия Ангелова.

С нея примата на фолка работи повече от 10 години и отношенията им отдавна не са само професионални. Изпълнителката на „Крепост“ често споделя проблемите си с Джули, както всички галено я наричат. Глория дори се съветва с нея по важни въпроси от личен характер.

Реклама

„Доверявала съм й се за неща, които не съм споделяла с никой друг. С много разбиране и с много приятелски чувства тя ми казва точно какво трябва да направя в даден момент. Въпреки опита, който имам в своя живот, когато споделям с Джули, усещам някаква сигурност“ – разкри Глория. Русенката допълни, че гримьорката не й спестява нищо. Джули обаче винаги съумява да поднесе деликатно дори неособено приятната информация, пише HotArena.

Примата на фолка наема Джули за първи път преди повече от 10 години за реализацията на клипа към песента „Намери си майстора“. Гримьорката добре помни тази среща, тъй като отива на снимачната площадка изключително развълнувана, че ще работи с Глория. Когато започва да я гримира, емоциите надделяват и Джули спира да я гримира. В крайна сметка обаче всичко се получило много добре. Впоследствие помежду им разцъфнало приятелство.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама