Реклама
https://www.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6829012 www.bgdnes.bg

Годеникът на Емилия диво я ревнува

Следи я по участия

Жорж Башур не изпуска певицата от поглед

Годеникът на Емилия Жорж Башур се оказа супер ревнив. Арабският милионер започна да следи половинката си, докато тя е на участия, тъй като й няма пълна вяра. Той все още не може да приеме как бъдещата му жена показва разголената си плът пред купища хора до ранни зори и всички й точат лиги.

Според Башур някой може да омае сърцето на годеницата му, докато тя работи в нощните заведения. Затова милионерът от арабски произход започна да ходи с нея по дискотеките и да наблюдава отблизо любимата си какви ги върши. Милионерът си е патил преди време с другата си голяма любов и не иска да загуби Емилия.

Реклама

Жорж е обсебен от нея и през няколко часа й звъни, за да я пита как е и да разбере къде е. Когато е на участия, Башур сън не го хващал, защото постоянно мислел какви ги върши половинката му.

Емилия нееднократно заявява на Башур, че тя е луда по него и няма шанс да забегне по друг. Въпреки това милионерът е яростен ревнивец и не приема думите й.

Щом певицата има участие, годеникът на Емилия вече я придружава. Жорж е с нея в гримьорната, преди да излезе на сцената. Когато се покаже пред публиката, милионерът заема място, от което може да наблюдава внимателно всяко действие на Емилия.

Изпълнителката и милионерът са заедно едва от няколко месеца, но вече планират своята сватба.

Предложението за брак дошло изненадващо за Емилия, но въпреки това тя казва заветното "да". Певицата не сваля от ръката си пръстена с огромен камък. Освен голям ревнивец Жорж се оказа и супер романтичен. Половинката на Емилия през седмица й подарява огромни букети с рози.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама