Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6829596 www.bgdnes.bg

Ванга се яви на сватбата на правнучката си

Кристина получи благословията на прабаба си 

Златна монета от феномена се предава на поколения 

Пророчицата Ванга се яви на сватбата на правнучката си Кристина, научи "България Днес"!

Тържествената церемония се състоя в Благоевград, а партито за гостите бе извън града - в парк Бочиново. Приближени до младото семейство издават, че са усетили силното присъствие на пророчицата още в храма.

"Леля Ванга беше сред нас! Всички я усетихме. Вярваме, че макар да я няма тялом на този свят, духът й още е сред нас и ни наблюдава", споделят близки на феномена от Петрич.

Реклама

Присъствието й бе усетено най-силно от 22-годишната й правнучка. Открай време се говори, че Кристина е наследила способностите на пророчицата. Започва да получава видения преди 8 години. В началото се страхувала и нямала желание да споделя с никого, разказва на близките си, чак когато познава, че една от приятелките й ще пребори коварна болест, и това наистина се случва.

Освен благословията на прабаба си сред най-ценните подаръци, които Кристина получава за сватбата си, е златна монета от рода на Ванга. Пророчицата я е дала на своята осиновена дъщеря - Венета, тя на наследничката си Димитрина, която на свой ред я предава в ръцете на дъщеря си.

"Обещавам да я пазя и да спазя традицията. Един ден ще я предам на моите деца", споделя развълнувано булката.

Нейният избраник се казва Владислав Пашлиев и също е от Петрич. Преди няколко години се мести да живее в Благоевград, а отскоро е в редиците на МВР и започна работа като полицай.

Двамата влюбени дадоха обетите си пред много хора. Сред тях беше и дъщерята на Ванга - Венета, която дойде специално от Петрич. Майката на младата булка - Димитрина, се захвана със задачата да изработи хартиени цветя за празника и вдъхна живот на цялата зала.

Реклама
Реклама
Реклама