Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6830674 www.bgdnes.bg

Щерката на Хубчев се разсъблече

Планът ми е да съм секси

Кристина работи като възпитателка на деца

Лятото идва и щерката на националния селекционер Петър Хубчев започва да сваля дрехи и задръжки. Хубавата Кристина показва секси тяло на плажа и няма търпение отново да събира тен край морския бряг. "Планът ми за днес? Както винаги - плаж, плуване и бъди секси!", казва г-ца Хубчева. Дъщерята на треньора на националния отбор от малка живее в германския град Франкфурт, но използва всяка една възможност да се прибере до България, за да види татко си. Цялото семейство заживява в Германия в средата на 90-те години и в крайна сметка щерката Кристина израства и остава за постоянно там.

30-годишната г-ца Хубчева от известно време се изявява като възпитателка на деца. Въпреки това тя не се притеснява да показва свои снимки по бански, разбира се, в рамките на приличието. Самата тя все още няма собствени дечица, но като всяка жена и тя се надява един ден да стане майка. Към момента Кристина няма сериозен приятел, въпреки че мераклии определено не липсват. Тя все още не е избрала мъжа на живота си и кандидат-зет на Хубчев, чието одобрение също е изключително важно. Кристина е една от най-големите фенки на отборите на баща си и често вика за него на трибуните на стадионите. Незабравим спомен за нея остава моментът, когато татко й вдига Купата на България с "Берое". Тогава тя и майка й Поля слязоха на терена и успяха да разплачат от радост иначе железния треньор на националния отбор.

Семейството на Хубчев е изключително сплотено, въпреки че е разделено между България и Германия. Синът на селекционера Валери също се е установил във Франкфурт, където следва  в престижния университет "Йохан Волфганг фон Гьоте".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама