Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6830788 www.bgdnes.bg

Асен Блатечки или шамандура?!

47-годишният актьор за кратко наля корем и бузи

Асен Блатечки е голям българин и обича да си похапва! Папараците на "България Днес" уловиха артиста, който видимо е качил няколко килограма в последно време.

На същото мнение са и посетителите на театър "Сълза и смях", където Блатечки играе в постановката "Когато котката я няма". Там някогашният секссимвол на родното кино и театър вади корем, който отива само на колеги като Любо Нейков. Заклети негови почитатели изобщо не са съгласни с подобни злобни твърдения.

Реклама

"По-хубав и мъжествен е от всякога!", бранят го те в социалните мрежи.

В артсредите се шушука, че Асен се е успокоил след всички драми в личния си живот и именно затова е наддал. Най-накрая с Диляна Попова намерили общ език и приличен тон, в който да расте синът им Борил, въпреки че родителите му се разделиха без време.

Блатечки трайно се установи и отново живее с първата си жена - режисьорката Катерина Горанова. Двамата имат пораснала щерка, която носи името на майка си. Дузина завистници не вярват, че той ще промени нрава си на мачо и е въпрос на време отново да кръшне. Хора, които го познават обаче, уверяват, че с годините е улегнал и не му се занимава повече с чужди жени.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама