Реклама
https://www.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6831147 www.bgdnes.bg

Сръбска принцеса изчезва след сексскандал

Наследничката на Караджорджевич Индия се изпарява след арест в Ню Йорк

Отчаяние и ужас превзе сръбската кралска династия Караджорджевич след ареста от полицията в Ню Йорк и последващото изчезване на красивата наследничка на трона Индия Оксенбърг.

26-годишната дъщеря на Аманда Карингтън от култовата през 80-те години сапунка "Династия" - Катрин Окснебърг, и правнучка на последния монарх на Кралство Югославия Павле Караджорджевич, е в неизвестност повече от седмица. Сръбската принцеса, която преди 2 г. проби в Холивуд, потъва вдън земя и е неоткриваема даже и от най-близките си хора.

Реклама

В края на миналата седмица Индия е задържана от органите на реда с обвинение в набиране на момичета за секскулта NXIVM на гуруто Кийт Раниер. Сектата е разобличена като престъпна група за трафик на жени от Мексико, които сексуално се експлоатират от 57-годишния водач. Кийт жигосва с инициалите си новата "стока" върху задните им части. Задържан е през миналия месец в Мексико и отведен в арест в Тексас.

Сръбската принцеса е сред най-доверените му хора и му служи вярно от 2011 г. Тя бяга от дома си и отива да живее в изолираната колония в предградията на Ню Йорк. Отказва да говори с именитата си майка Катрин Окснебърг, която всячески опитва да я отскубне от лапите на Раниер. Индия поддържа връзка единствено с баба си Йелисавета Караджорджевич.

В схемата на Кийт участва и холивудската актриса Алисън Мак, която играе в сериала "Смолвил". Тя също е доставяла млади хубавици за сексоргиите в сектата. Според разследващите звездата е вторият човек в схемата на NXIVM.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама