Реклама
https://www.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6832112 www.bgdnes.bg

Братята Радж бръмчат със златни коли

Богаташи броят по 7 бона за боята, но в нея няма и грам благороден метал

След като братята Радж побъркаха столичани със златното си ламборгини и порше, сега погледите са обърнати към ултралъскаво бентли, което фучи по жълтите павета.

Дийпак и Йжеш Радж са забелязани да се фукат по софийските улици с въпросното лъскаво возило, твърдят очевидци. Проверка на "България Днес" показа, че щастливият собственик на бентлито всъщност е столичен бизнесмен.

Реклама

Въпреки атрактивния си вид по автомобила няма и грам злато. Бентлито не е произведено от благородния метал, а е опаковано със специално покритие.

"Автомобилът е облепен с фолио цвят златен хром, а върху него е поставен втори прозрачен пласт, който пази от надраскване. Така автомобилът може да издържи между 5-8 години, ако се полагат специални грижи за него", издава Георги Бялков от автоцентър за оптичен тунинг във Велико Търново.

"В нашия автоцентър подобни поръчки са рядкост. Правили сме ламборгинито на братя Радж и порше. Досега сме направили не повече от 10 автомобила", обясни още Бялков. Той обаче категорично отказа да назове сумата, срещу която човек може да се сдобие с подобна атрактивна визия за личния си автомобил.

"Всичко е строго индивидуално, който желае, може да заповяда и на място да се прецени. Един автомобил може да се сдобие с подобно покритие за около седмица", допълва Бялков.

"Проектът се осъществява за 11 дни, а цената е 7000 лева", лаконичен, но конкретен бе пред вестника Николай Николов от автоцентър "Овердрайв" в София, където е "окъпано" златното бентли в първите дни на 2018 година. Тунинг специалистът е категоричен, че работата не му позволява да разкрие кой е дал поръчката за тунинговането.

"Не мога да ви кажа кой е собственикът на колата", отсича Николов.

Реклама

Братята Радж демонстрират изключително лъскав начин на живот. И двамата са почитатели на луксозните стоки, скъпите питиета, хубавите жени и екстремните преживявания. Оказват се и върли фенове на българската музика. Профилите им в социалните мрежи са препълнени от снимки с Камелия, Константин, Гери-Никол и Анелия.

Според профила на Дийпак Радж във фейсбук, той е от Дубай, но е завършил училище в Ню Делхи, Индия, и университет в Ирландия. Брат му Йожеш Радж пък е учил в Нов български университет, но там било рядкост да бъде забелязан, коментират негови колеги. Фирмата му, регистрирана у нас, е с капитал от 100 лв. и е с предмет на дейност търговия, туристически услуги, ресторантьорство, хотелиерство, транспорт, недвижими имоти, реклама, създаване на интернет сайтове и др., показа проверка в търговския регистър.

Слави и Криско го взимат назаем

Златното бентли прави своята първа медийна изява във видеоклипа към песента на Криско и Слави "Гледай как се прави", видя "България Днес".

Лъскавият автомобил е бил предоставен назаем за снимките от собственика му - столичен бизнесмен, категорични са запознати. Самият Криско обясни, че заради златното бентли се наложило да разрушат предната фасада на сградата, където е заснет клипът. Лъскавото возило присъства на няколко кадъра и оставя без дъх автоманиаците.

Реклама
Реклама
Реклама