Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6832432 www.bgdnes.bg

Дара заживя с Папи Ханс

Певицата се нанесе в дома на гаджето си

Певицата Дара заживя с гаджето си Константин Трендафилов, станал известен като Папи Ханс, научи "България Днес".

Изпълнителката отскоро дели един покрив с половинката си. Светската двойка сви любовното си гнездо в София и вече живеят като истинско семейство. Те обитават малък, но уютен апартамент в центъра на столицата. Жилището доскоро бе ергенската квартира на писателя и певец, но отскоро за него вече се грижи Дара.

Реклама

Двамата са заедно повече от шест месеца и решават, че трябва да преминат към следващата крачка във връзката си, а именно да заживеят заедно.

Преди да се нанесе у Трендафилов, изпълнителката прекарваше най-много време в родната си Варна. Там обаче не я задържа нищо и затова тя се мести в София, където има и най-много изяви.

Дара и Папи Ханс, който нашумя с култовото парче "Кекс", често си готвят и прекарват свободното си време като женена двойка - на дивана и пред телевизора.

Трендафилов се опитва да забавлява половинката си, когато на нея й е скучно. Той й прави разни скечове, а Дара направо припада от смях. Младата изпълнителка постоянно залива социалната мрежа с клипове от дома им. В тях Трендафилов се показва в добре познатата си светлина - като супер забавен тип, който има огромно чувство за хумор.

Дара и гаджето й често пътуват в чужбина. През няколко седмици те са в Лондон, където Папи Ханс има работни ангажименти. През зимата те посетиха и Швеция, където певицата записваше песни.

Дара и Трендафилов се залюбиха по време на "Черешката на тортата". Изпълнителката на "К'во не чу" се влюби до уши в младия писател още щом го зърна за пръв път. Тя веднага успя да омае в мрежите си сина на литературния критик и преводач Владимир Трендафилов – Константин, и няколко седмици след края на снимките на "Черешката" Дара и Папи Ханс станаха официална двойка.

Реклама
Реклама
Реклама