Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6833580 www.bgdnes.bg

Депутатка се обяви за кралица

Красавицата Елена Аксиева се смята за царска особа

Мис Парламент Елена Аксиева е в миналото. На жълтите павета вече обикаля Нейно Кралско Величество Елена Аксиева, кралица и майка на принц и принцеса.

Приказната история не е разпространена от екипа на Веселин Марешки и "Воля", от чиято група е Аксиева, а от самата прясна депутатка, научи "България Днес". Влюбената в романтиката и приказните истории красавица се самообяви в социалните мрежи за истинска царска особа със синя кръв. Повод бе скромен коментар на съпруга й Атанас Пешев, който похвали половинката си, че била истинска принцеса. Бизнесменът признава, че имал щастието да я срещне, въпреки че "сам не съм принц". Съпругата му и законотворец обаче не играе на дребно и обяснява на съпруга си и половината парламент какъв е статутът й.

Реклама

"Не сме принц и принцеса, а крал и кралица, които си имат малък принц и принцеса", отсича хубавата Елена. "Царското семейство" и напудреният коментар на шармантната депутатка срещат едновременно и одобрителни, и не толкова похвални коментари. Завистливи колежки на кралица Елена в парламента злобничко припомнят, че единственият повод коронясаната от себе си особа да носи тиара е конкурсът "Плеймейт". Именно там преди години Елена грее с бляскава корона с камъни на къдрокосата глава.

Депутатите от силния пол обаче са категорични, че пловдивската им колежка заслужава да се коронова. "Най-красивата е в парламента, жалко че е омъжена. Тя не е Мис Парламент, тя е кралицата на кулоарите", шушукат депутати от всички групи.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама