Реклама
https://www.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/6850093 www.bgdnes.bg

Тоца хвана нов бизнесмен

Мис България за 2009 година Антония Петрова е на крилете на любовта. Тоца, както е популярна красавицата, има нов мъж до себе си.

Новият на Петрова, разбира се, е богат и успял. Тоца има афинитет към заможните и никога досега не е била обвързана с някой средностатистически българин.

Реклама

Тоца, която е дипломирана юристка, отскоро е с бизнесмена. Двамата са лудо влюбени един в друг и постоянно се наслаждават заедно на живота. Покрай празниците около Гергьовден силиконовата бомба и гаджето й заминаха на романтичен воаяж в Гърция.

Сексапилната блондинка и гаджето й отседнаха в един от най-тузарските комплекси на Халкидики. Гледката от терасата на Тоца и новият й възлюбен е точно към кристално чистото море. Освен на пълен лукс новата двойка се наслаждава и на огромен басейн. Край него Тоца и богаташът се глезят с шампанско.

Новото гадже на Антония Петрова я запали и по голфа. Спортът, който е популярен основно сред богаташите, е любим на половинката й. Гаджето на Тоца често мъкне стиковете от рано сутрин и удря по няколко топки в почивните дни. Докато го гледа, перничанката се влюбва в голфа и дори започва да играе. В ролята на учител, разбира се, възлюбеният на Петрова, който има няколко години стаж на голф игрището.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама