Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6851513 www.bgdnes.bg

Затворници ликвидирали педофила Осман

Изнасилвачът е открит обесен в пловдивския пандиз

Затворници е възможно да са ликвидирали бруталния изнасилвач Осман Осман, който бе открит обесен в пловдивския пандиз. Това е една от версиите, по която работят криминалисти, разследващи смъртта на 43-годишния перверзник, научи "България Днес". По случая е образувано досъдебно производство, което трябва да изясни дали в случая става дума, че перверзникът е убит, или сам е сложил край на живота си. Повод за подозренията на разследващите, че е възможно Осман да е станал жертва на съкафезници, е фактът, че педофилите са най-презряната каста зад решетките. Другите осъдени ги подлагат непрекъснато на бой, тормоз и извращения, защото според неписаните правила на пандизчиите, който посегне сексуално на дете, трябва да си плати със същото.

Педофилът Осман Осман от Кърджали излежаваше присъда от осем години за изнасилване на 8-годишната Джансер Сендова. По време на процеса извратеният тип се призна за виновен и така се спаси от по-тежко наказание от 18 години затвор, каквото искаше прокуратурата за него. Към момента на извършване на гнусното престъпление спрямо момиченцето Осман Осман е бил женен и е работил в яйцеферма в село Перперек. В миналото има една регистрация за кражба.

Реклама

Три години преди да бъде открит мъртъв в килията си, затворникът е бил закаран в болница със съмнение за счупени ребра. На вечеря той се е оплакал на дежурния офицер, че е много зле и трудно диша. Изпратен е в лечебно заведение, за да се провери дали наистина има счупено ребро, което може да пробие белия му дроб. След преглед и оказана му медицинска помощ е върнат обратно в пандиза.

Дни преди да умре, Осман е лежал в карцера, тъй като при проверка в килията му е открит телефон, съобщава сайтът "Трафик нюз". По случая беше образувана вътрешна проверка. Тогава нямаше данни дали Осман е съобщил имената на хората, които са го "изпратили" в болницата. Имало е случаи, в които Осман отново е имал наранявания по тялото. Той не е споменал, че те са му нанесени от други затворници. Според неговата версия травмите получил, след като "паднал от леглото".

Малко преди да счупят ребрата на Осман, друг осъден за блудство с дете също е бил пребит в общите бани и откаран в болница със спукан далак. Според запознати двамата затворници, които са били осъдени за престъпления срещу хлапета, били най-мразените и презирани зад решетките. Тормозът върху тях е почти ежедневен, гаврите също.

"Затворниците изправят двамата един срещу друг и ги карат да си бият шамари. И това е най-малкото. Подлагат ги редовно на извращения", каза тогава бивш затворник, който е бил в сектора и е ставал свидетел на издевателствата и допълва: "Педофилите всички ги мразят. Това не е тормоз, а заслужено наказание". По думите на източника моралът зад решетките е следният: "Всички имаме деца, майки, братя, сестри! Гаврата с деца и старци в пандиза се наказва жестоко от самите затворници! Бой, бой и... това е справедливост!", обяснява затворникът.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама