Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6855268 www.bgdnes.bg

Стефан укроти Жана

Датчанинът Бергендорф и певицата отново живеят заедно

Законният съпруг на Жана Бергендорф - датчанинът Стефан, отново успя да прикотка и вразуми поп дивата, научи "България Днес" от отлично информирани източници. Семейството пак се е събрало да живее под един покрив със сина си Лео.

Това обяснява и защо в последно време червенокосата изпълнителка на "Самурай" поизчисти имиджа си от изцепки и скандални прояви. Жана видимо е качила килограми, спряла е пиенето и единственото, от което се вълнува в момента, са музиката и семейството.

Реклама

Във вторник късно вечерта групата "Екуинокс" се класира за финала на престижния конкурс "Евровизия". Голямото шоу ще се проведе на 12 май в Лисабон. Парчето "Кости" определено е сред фаворитите за челните места в класацията, убедени са международните букмейкъри.

Впечатление направиха брилянтната кондиция на Жана и начинът, по който изпя трудните вокали в края на песента. Извивките наподобяват българско народно пеене, въпреки че "Кости" е изцяло модерен поп проект и на английски език.

"Бергендорф извади целия си глас и показа, че името й може да бъде свързвано не само със скандални прояви, а с огромния талант, който притежава", коментират в социалните мрежи.

Червенокосата изпълнителка доскоро си нямаше продуценти и музикална компания, която да я издава. Тя прекрати професионалните и личните си отношения със Саня Армутлиева, шефката на „Вирджиния рекърдс“.

"Саня ми даваше много шансове, но аз подхождах несериозно, отвеяна съм. И на нея й писна да ме търпи", заяви неотдавна пред "България Днес" Бергендорф. Събирания и раздели - аналогична е ситуацията и в интимния свят на Жана. Няколко пъти тя се разделя и събира с бизнесмена Стефан Бергендорф, който живее в България и с когото имат син Леон.

Реклама
Реклама
Реклама