Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6862012 www.bgdnes.bg

След като потроши 10 коли в Пловдив: Танцьорката Габи разби носа на рожденичка

Катя Андреева празнувала с приятели, когато получава удар от татуираната ръка на Медарова

Танцьорката Габи Медарова, която потроши пияна и напушена 10 коли в Пловдив, разби носа на студентка. За случката разказва пред медиите самата потърпевша - 21-годишната Катя Андреева.

Реклама

Инцидентът се разиграва на 9 май в пловдивски клуб, където Катя празнува рожден ден със свои близки. Малко преди 3 часа рожденичката и нейна приятелка отиват до тоалетна. Другото момиче влиза в една от кабинките, а Катя остава отвън да я изчака. Вратата на съседна кабинка се отваря, от нея излизат момче и момиче, следващото нещо, което Катя вижда, е ръка с татуировки, която се насочва към лицето й. Падайки, чува, че момчето казва: "Ти полудя ли? Защо го направи?", пише сайтът Трафикнюз.

"Свестих се след секунди - лежах на пода, от носа ми шуртеше кръв. Опитах се да се изправя, момче и момиче се опитваха да ми помогнат. Момчето ме накара да си държа главата назад, за да спре кръвта", разказва пострадалата.

След минута на място пристигат служители на охраната на клуба, които й оказват помощ. Гардовете откриват и нападателката, която се оказва скандалната танцьорка Габриела. Задържат я, докато пристигне извиканата вече полиция и линейка.

"Качиха ме в линейката, бях цялата в кръв, не можех да дишам. Обработиха раните ми, след това отидохме във Второ РПУ", спомня си Катя.

Там вече били отведени Габриела, гаджето й Пачо и още двама младежи, които били на тяхното сепаре.

"Габриела се опита да излъже, че ме е ударила, без да иска, с вратата. Започна да плаче и да се извинява пред полицаите. Но момчето и момичето от тоалетните разказаха какво се е случило. Аз не познавам Габриела. Никога преди не съм я виждала, нито съм разговаряла с нея. Единствено съм чела за нея в медиите при предишния инцидент. Няма абсолютно никаква причина да ме удря", разказа Андреева пред медиите.

Реклама

"Пуснала съм жалба, извадила съм медицинско, в понеделник ми предстои среща с адвокат. Ще се боря докрай", категорична е Андреева.

Срещу Габриела има повдигнати три обвинения, като за едно от тях тя може да получи до 3 години лишаване от свобода. На 15 април около 6 часа сутринта тя била зад волана на джип "БМB Х-5". Установено е, че преди да се качи в автомобила, обвиняемата употребила алкохол и наркотични вещества – марихуана, твърдят разследващи. При движение по ул. "Македония" тя загубва управление върху джипа и причинила щети на паркирани 10 коли пред комплекс "Оазис". След това изоставила управлявания от нея автомобил на улицата и се прибрала в дома си. В кръвта й са открити 1,38 промила алкохол и следи от употреба на канабис. На 26 април Габриела бе пусната от ареста срещу гаранция от 5000 лева. Днес прокуратурата ще вземе решение за съдбата на танцьорката след разправията в дискотеката.

Реклама
Реклама
Реклама