Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6865979 www.bgdnes.bg

Чалгата брои до 12

Чалгата има абитуриентски бал!

Наследниците на популярните изпълнители пораснаха и вече завършват училище, като се подготвят за сериозните изпитания в живота.

Преди това са купоните и отброяването на последните моменти зад чина. Близнаците на легендарния изпълнител Милко Калайджиев - Алекс и Антонио, завършиха езиковата гимназия "Проф. д-р Асен Златаров" в Хасково. Заедно със съпругата си Маргарита певецът беше на изпращането на абитуриентите в престижното училище. Същинският бал ще бъде на 24 май, когато мустакът на републиката се стяга да посреща гости за изпращането на момчетата си. Милко обещава да има солидна почерпка - масите да се огъват от плата с мезета, а алкохолните напитки щедро да се леят.

Реклама

Калайджиев е измислил и оригинален начин, по който Алекс и Антонио да се придвижват в един от най-паметните дни в живота им. Близнаците ще пътуват с рокерски мотор, който впечатлява с визия, а самият фолкизпълнител се похвали с возилото бижу.

Тържество със 130 гости вдигна фолкпевицата Татяна за завършването на сина си Атанас. Пищното празненство беше с дълги трапези, певци на живо и много народни танци. Гордата майка подари на детето си за абитуриентския му бал стихотворение, което посвети на него. Имаше и специална мултимедия, която разкри най-съкровените моменти от неговата поява досега - като се започне от теста за бременност и се стигне до последния му рожден ден. Екзотични танцьорки и огнени перкусии направиха празника още по-бляскав. А в един момент Атанас заби тъпана, докато майка му изпълняваше песен на живо.

"Това ще остане един от най-щастливите моменти за мен и моя син. Още съм под влияние на силните емоции, които изживях на бала на сина ми. Искам да благодаря на всички гости, които ни уважиха и направиха празника ни още по-незабравим. Най-вече бих искала да благодаря на Господ, че ме е дарил с най-прекрасния син на света. Смело мога да заявя, че съм най-щастливата и горда майка, а на Наско пожелавам да следва мечтите си и да върви само напред и нагоре, защото го заслужава", заяви Татяна.

Абитуриентски бал като сватба организира певица Росица Пейчева за сина си Димитър. От нейните колеги от музикална компания "Пайнер" да поздравят зрелостника бяха дошли Илиян, Нелина, Славка Калчева, Николай Славеев, Иван и Ивана Дякови, Здравко Мандаджиев и Татяна. Музикална изненада за Димитър бе подготвила и талантливата млада певицата Кристина Арабаджиева, с която са израснали заедно от деца и са много близки. Изпълнението на трио "Родопски извор" успя да разчувства дълбоко всички присъстващи.

Реклама

Преди години запомнящи балове за децата си направиха Глория и Ивана, а завършването на Фики събра стотици гости, като беше едно от най-обсъжданите светски събития. За подобни изяви в близкото бъдеще се подготвят Емануела, Анелия, ДесиСлава и Соня Немска.

Тита мята гьобеци в школото

С мазни гьобеци, под ритмите на барабани, Тита се сбогува с училището. Младата изпълнителка реши да бъде ексцентрична на завършването си.

Облечена с широк розов панталон и бял прилепнал потник, Тита раздруса цялото си тяло. От друсането огромните гърди на певицата едва не хвръкнаха. Поп изпълнителката въртя мазен гьобек пред всичките си съученици, все едно се намира в чалга клуб, а не в в двора на школото.

"Защото животът е прекрасен. Радвайте му се", щастлива е Тита, след като вече има средно образование.

Реклама
Реклама
Реклама