Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6866198 www.bgdnes.bg

Дермокозметиката в домашната аптечка спасява от много проблеми advertorial icon

Ефективен дермокозметичен продукт ще ни е нужен всеки път, когато имаме кожен проблем – подсичане при бебета и възрастни, наранявания, одрасквания, изгаряне - слънчево или битово. Следват декубиталните и венозните язви, възпаления при алергии, ухапване от насекоми.

Вариантите за проблем са много, а всекидневието винаги ни изненадва с още някой. Но при всички случаи близостта на универсален дермокозметичен продукт в аптечката у дома носи спокойствие, дава гаранции, че сме взели навременни ефикасни мерки, и много често ни предпазва от посещение на лекарските кабинети вследствие на по-нататъшни усложнения.

Поне три са правилата, които трябва да спазим, когато сред многобройните продукти на пазара търсим този, който ефективно да реши нашия кожен проблем.

Първо – ако ще третираме кожата с козметика, тя да е позната и на медицинските специалисти и те да дадат положително мнение. Второ – да се ориентираме към известен и утвърден производител. Най-добре такъв, чиито продукти вече познавате и сте сигурни в ефикасността им. Трето – да търсим удобство при употребата, приложение, съобразено с напрегнатото ежедневие и начина ни на живот.

Природният продукт ДжинДжира Актив от дермокозметичната серия ДжинДжира на фирма БОРОЛА покрива тези изисквания и смятаме, че всяко семейство трябва да зареди домашната си аптечка с него. Защо?

Джин Джира Актив е пръв избор за чувствителна кожа. Има мигновено успокояващо действие, също така предпазва от кожни раздразнения. Съдържа цинков оксид 10% - традиционно дерматологично средство, одобрено от Европейския съюз и от FDA, екстракт от Лайка, екстракт от Невен, хидратанти и емолиенти.

Цинковият оксид създава защитен филм, който защитава кожата от въздействието на неблагоприятни външни фактори. Той се използва и като физичен ултравиолетов филтър в слънцезащитната козметика за деца и възрастни, като предпазва кожата, отразявайки вредните ултравиолетови лъчи на слънцето. Екстрактът от невен защитава кожата от раздразнение и предотвратява нейното стареене. Екстрактът от лайка омекотява и тонизира кожата, поддържа я в добро състояние. Хидратантите и емолиентите имитират естествената водно-липидна мантия, като омекотяват и овлажняват кожата и подобряват нейната еластичност. Те взаимно се допълват и засилват ефекта на активните съставки. ДжинДжира Актив успокоява, овлажнява, омекотява и подобрява еластичността на кожата.

ДжинДжира Актив е произведен в модерна козметична форма – специална емулсия във вид на спрей. Прилага се при деца и възрастни 3 пъти дневно. Кожният участък се напръсква равномерно, при нужда се втрива в кожата. Ако е необходимо се прилага до 6 пъти дневно. ДжинДжира Актив е удобен за приложение. Не цапа, не изсушава кожата и не запушва порите. Безопасен е при продължителна употреба. Не съдържа консерванти, оцветители и ароматизатори.

GinGira е търговска марка на фирма БОРОЛА. За консултация със специалист се обърнете към Клиника БОРОЛА, София 1202, ул. Цар Симеон 52, тел.: +359 2 983 6203, e-mail: [email protected]. За по-богата информация посетете www.gingira.bg. Можете да поръчате онлайн на www.momo.bg.

Реклама
Реклама
Реклама