Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6866239 www.bgdnes.bg

Лияна разваля сватба, проплака: Не ми дават да се омъжа!

Бившият й Махмуд Йозджан заплашва да вземе дъщеря й, ако се венчае за друг

Тя: Няма да се върна на сцената

Попфолк певицата Лияна няма да стане официално съпруга на новата си изгора Цецо, научи "България Днес".

Забраната това да се случи идва не от кого да е, а от бившия мъж на чалгарката - Махмуд Йозджан. Кюрдът, на когото не се разрешава да пребивава в страната ни, поради проблем със закона има много ревнив нрав. Според общите познати Махмуд отсякъл, че ще отвлече дъщерята на Лияна - Дениз, която е и негово дете, ако певицата се ожени официално за друг и той стане баща на момичето им.

Реклама

"Тази забрана е от години. Махмуд дава свободата на Лияна да бъде с мъже, но религията му не позволява тя официално да се омъжва за друг мъж", обясни ни приятелка до певицата.

В момента изпълнителката на "Каменно сърце" е лудо влюбена в Цецо, който е завършил финанси в Лондон и има бизнес в сферата на ресторантьорството. Богатият момък е собственик и на най-популярната верига наргиле барове в столицата, която е любимо място на младата аудитория. Двамата с Лияна се запознават след предаването "Мармалад" по Би Ти Ви миналата година, в което Лияна участва, а Цецо гледал случайно.

"Намери ми телефона, обади ми се и така започнаха нещата", призна Лияна. Връзката им е изключително хармонична и заради него певицата дори се отказа завинаги от фолк кариерата си.

"На годеника ми никак не му допада идеята любимата му жена да обикаля нощните заведения. Но аз никога не съм пяла, за да бъда популярна. Просто това е работа. Тя се харесва на хората, които са част от живота ми. Не всеки приема за нормално обаче вечер след вечер да съм някъде сред много мъже и жени в по-особено състояние и да радвам техните уши и очи", сподели Лияна. В момента тя се е отдала и на отглеждането на дъщеря си Дениз.

Преди няколко години изпълнителката реши да слезе от сцената и да се скрие от светлините на прожекторите. Тя се чувстваше наранена от писанията по неин адрес и за да спре клюките, спря с живите си участия по клубове.

Реклама

Новият избор на половинка на Лияна определено е доста чуден за околните, защото до момента тя е спрягана само с лоши момчета, за които трудно може да се чуе положителна оценка. Преди години певицата се превърна в най-мразената жена в България, след като открадна футболиста Благой Георгиев от бившата му приятелка Христина, която тогава беше бременна с детето им.

Лияна обаче изобщо не се притесни от негативната реакция срещу нея, а започна да обикаля из всички медии, за да обяснява колко много се обичат. Само няколко месеца по-късно Благой Георгиев я заряза и се прибра при Христина. А Лияна изпадна в тежка депресия. Тя намери отново утеха при бащата на дъщеря си - мафиота Махмуд Йозджан, който от години живее в Турция, защото не може да припари в България.

Фолкаджийката дори се сгоди за него за известно време. Но в крайна сметка се отказа от сватбата, защото трябваше да заживее в южната ни съседка, а семейството на Махмуд било много консервативно. Лияна призна, че не може да свикне с тамошните порядки. След това певицата влезе във "ВИП брадър 2013“, където отново забърка страшен скандал. Лияна си падна по боксьора Тервел Пулев, без да знае, че той е семеен и с малко дете. Той също не остана безразличен към певицата и дори я награби в банята, където те си знаят какво е станало. Но от продукцията бързо се намесиха и потушиха скандала след обаждане на брат му Кубрат в телевизията.

След скандалното си участие в риалити шоуто Лияна се отказа напълно от светските изяви и се покри за дълъг период от време. С днешна дата обаче тя отново се появи, за да обясни на целия свят колко е щастлива с Цецо.

Никога не съм била бедна!

Противно на очакванията, певицата не е с популярни мъже заради техните пари, защото самата тя не може да се оплаче от липса на пари. "В семейството ни сме пожизнено осигурени. Стар софийски род сме, нашите роднини на мен и на Коцето (също фолкпевец - б.а.) са били едни от заможните софиянци. Благодарение на знанията си и на заслугите към държавата моят прапрадядо е работил към външно министерство. Дядо ми Константин Попов е един от главните проектанти на каскадата от язовир „Искър“ до Пасарел. Бил е и председател на стенографите в България още като ученик. Неговият баща - прадядо ми, е бил обявен за враг на народа, защото е имал имущество. Изкарал си е парите с пот на челото, но всичко е отчуждено, след което той на 50 години получава рак и за една седмица умира. И друго - той е имал и хотел в Боровец с 20 келнери. Всичко е разграбено и отчуждено, защото навремето успелите хора са били мразени, както и сега. Но сега поне не могат да ти откраднат своето. Обаче гледат да те съсипят по друг начин", обяснява Лияна.

Реклама
Реклама
Реклама