Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6867202 www.bgdnes.bg

Принц Ангел стана шампион

Наследникът на Цар Киро мачка с порше в рали за аматьори

С ултралъскаво порше внукът на Цар Киро сгази конкуренцията в оспорвано рали състезание за аматьори, видя „България Днес“.

Принц Ангел Рашков сам се похвали в социалните мрежи с триумфа си във II кръг драг рейсинг в Сливен, провел се през 12-13 май тази година. По време на състезанието всеки желаещ е имал възможност да изпробва възможностите на своя личен автомобил на обезопасеното трасе, разкриват организаторите на надпреварата.

Реклама

Престолонаследникът не пропусна да запечата своя успех със серия от снимки. Фотосесията разкрива до най-малкия детайл успеха на Рашков. Принцът гордо позира разкрачен до отворената врата на лъскавата си лимузина с вдигната над главата си лъскава купа, връчена му за първото място.

"Шампион както винаги" скромно е написал Ангел като заглавие на поредицата от снимки. Кадрите, които той сподели в своя фейсбук профил, оставят без дъх фенките на принца, а приятелите си накара яростно да му завиждат.

„Честито!“, „Браво“, „Искам го!“, валят коментари под снимката. Лошата новина за мадамите, хвърлили око на престолонаследника, е, че той вече не е в отбора на ергените. Негова съпруга е небезизвестната пловдивска бръмчалка - моделката Венета Шкодрова. Напоследък тя се развива успешно като дизайнер с щедрата помощ на своята половинка. Венета отвори лъскав бутик за маркови дрехи, нескромно носещ нейното име. По време на рали състезанието атрактивната брюнетка не пропуснала възможността да присъства и с бурни викове да подкрепя своя любим мъж, разкриват приятели на принца.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама