Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6867274 www.bgdnes.bg

Азис ОЗДРАВЯ

Ромският славей върна гласа си, пее народни песни

Азис вече е напълно здрав!

Изпълнителят на "Мотел" е изписан от болницата и вече е в дома си, научи "България Днес".

Кралят на попфолка няма никакви проблеми, след като изкара тежка ангина. Певецът вече се чувства отлично и е готов да започна да ходи по участия.

Азис изкара няколко дни в болницата. Той бе прикован към системи и докторите го тъпчеха с куп медикаменти, за да може да се оправи възможно най-бързо.

Реклама

Въпреки че вече е здрав, лекарите препоръчват на ромския славей да си почива вкъщи няколко дни и да не излиза много-много. Седенето по цял ден у дома изнервя до краен предел краля на попфолка. Азис има навика да не се застоява дълго в апартамента си, но се страхува, че организмът му още не е възстановен напълно и може да има някакви усложнения.

Затова той постоянно кани свои приятели в дома си, с които да си правят сладка раздумка и така да минава по-бързо времето му.

Азис демонстрира, че гласът му изобщо не е изчезнал. Такива опасения имаха лекарите, когато приеха костинбродския певец по спешност в болницата.

Ромският славей опроверга напълно тези твърдения с изпяването на легендарна българска народна творба. Азис направи соло изпълнение на народната песен "Що не ма ожениш, мамо", която е на великата Недялка Керанова.

Певецът за пореден път показа, че притежава уникален глас и напълно заслужено е най-известният ни изпълнител. За родения в Костинброд певец няма чужд жанр и той умее да се справя брилянтно във всеки един.

Азис за пръв път в живота си бе няколко дни в болница. Кралят на поп фолка у нас споделя, че никога не му е ставало толкова лошо. Поради заболяването си той отмени всичките си участия за неопределен период, но съвсем скоро ще се качи на сцената, издават близки до ромския славей.

Реклама
Реклама
Реклама