Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6867455 www.bgdnes.bg

Николета връща Ники М. в България

На плеймейтката не й допада животът в Кипър

Николета Лозанова не иска да живее повече в Кипър. Мъжемелачката и половинката й Николай Михайлов от няколко месеца са на Острова на Афродита, но нищо там не допада на плеймейтката. Затова тя смята да не припари повече в Кипър освен за кратка почивка. Въпреки че живее в лукс и охолство, в къща с басейн, на Лозанова грам островът хич не й харесва.

Преди известно време Ни Ло заявила в прав текст на Михайлов-младши, че ако иска връзката им да продължи, трябва да се върнат в България.

Реклама

Лозанова изтъква пред половинката си, че в Кипър е далеч от близките си и приятелите й. Те трябва да пътуват по няколко часа, за да могат да я видят. Освен това на Лозанова често й се налага да кръстосва между острова и България, защото у нас снима куп реклами, а това й носи доходите. Най-важното обаче е, че Николета иска дъщеря й Никол да започне да ходи на училище в България, а не в друга страна.

Ники, който е футболист на "Омония" (Никозия), също вече не изгаря от желание да остане на острова, тъй като кариерата му и там не се развива, както му се иска. Той дори не се появи по време на последния мач на клуба си. По всичко изглежда, че Михайлов ще напусне отбора си и ще трябва да си търси такъв у нас. Синът на Боби Михайлов е спряган за столичния "Левски" и спекулациите сочат, че от лятото той ще облече синия екип.

Лозанова и Ники М. от няколко дни са в България и не спират да купонясват. Двамата са рекламни лица на най-новата столична дискотека и няколко дни поред се появяваха в нея. Ако нещата се развият, както на Николета й се иска, съвсем скоро Ники и бившата на Божинов ще заживеят под един покрив и у нас, твърдят близки до бившия страж на националния отбор.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама