Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6873361 www.bgdnes.bg

Анн-Джи награби еротичен модел

Певицата в лесбопорно със своя близначка. Двете се отъркват една в друга на плажа

Певицата Анн-Джи скандализира с лесбопорно! Трикратната фитнес шампионка награби еротичния модел и танцьорка Стела Тейлър във видео на известен рапър. Двете палави дами търкат голите си тела и се опипват безсрамно на плажа. По лицата им личи удоволствие и дори симулират оргазъм.

Реклама

Първоначално момичетата са облечени, но Анн-Джи започва да маже партньорката си със слънцезащитен крем и двете толкова се разгорещяват, че накрая остават само по монокини.

"Казваш, че обичаш грубости и стискането за гърлото ти е слабост. Знаеш, че го обичаш отзад. Дай ми удоволствие. Причини ми любов."

Това е само част от текста, на който двете блондинки си разменят ласки. В песента се пее още за разкрепостения секс, а половите органи са сравнени с дантела, която се разкъсва.

Това не е първата среща на Анн-Джи и Стела. В началото на годината двете си пуснаха обща снимка, и то не откъде да е, а от леглото. Още тогава се заговори за близостта между двете жени. Дали това е приятелство или нещо повече си знаят само те. Да не забравяме и факта, че Анн-Джи е завършила актьорско майсторство и това може да е просто роля за нея.

Освен че изглеждат опасно близки, изкусителките много си приличат. Под общата им снимка, която пуснаха в социалните мрежи, мнозина си помислиха, че са сестри.

Реклама

Освен по външния вид жените си приличат и по това, че постоянно завъртат скандали около себе си. Преди няколко години рапърката от Балчик пусна песента си "Чупи стойки", която музикалните канали в интернет забраниха за лица под 18 години.

Самата Стела е участвала в много видеоклипове на известни изпълнители у нас и в чужбина. Снима горещи фотосесии и превръща еротиката в изкуство.

Една от последните й изяви беше в клип на фолкпевеца Илиян. В него професионалната танцьорка, която от години живее в Мюнхен, играе ролята на съблазнителка, сменяйки няколко привлекателни визии. Тейлър неотдавна блесна и във видео на Адриана, Ангел и Джамайката, където също привлече вниманието на зрителите.

Реклама
Реклама
Реклама