Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6873471 www.bgdnes.bg

Ден на йога в ЧОУ „Джани Родари“ advertorial icon

В разцвета на пролетта Частно основно училище „Джани Родари“ организира за своите възпитаници, техните родители и приятели един ден на йога.

Древната наука за хармоничен и здравословен живот отдавна присъства в учебните програми и занимания на детската градина и основното училище, част от Учебен комплекс „Джани Родари“.

Това обаче бе един наистина специален ден – празник на виталността, духа и здравето.

Всичко започна рано сутринта с ведрина и закуска, последвано от йога презентация във физкултурния салон на училището и йога за деца и родители. Програмата, която продължи цял ден, до късния следобед, изобилстваше от йога активности, сред които въздушна йога, йога танци, йога на смеха, йога нидра и много други. Лекцията за аюрведа (йога на храненето) пък бе съчетана с вкусни закуски и обяд.

За пълноценния и хармоничен ден допринесоха и специално поканените лектори – Милена, сертифициран учител по Сатянанда йога, преподавател в Европейската йога академия, член на Управителния съвет на „R.Y.E. България – Изследване на йога в образованието“, както и Мария и Зорница от клуб Йога Здраве, част от Българска йога федерация.

Реклама
Реклама
Реклама