Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6874156 www.bgdnes.bg

Николета и Ники М. с романс в Доминикана

Лозанова вае огромна гръд по екзотичните плажове на островната страна

Николета и Ники М. не спират да обикалят света!

Поредната екзотична дестинация, която най-одумваната двойка у нас посети, е Доминиканската република. Островната страна е сред най-екзотичните местенца на света и Лозанова и възлюбеният й решиха да се насладят на няколкодневен романс там.

Михайлов-младши и НиЛо отседнаха в най-тузарското място в курорта Пунта Кана, известно още и като намерения рай. Двамата тънат в истински лукс. НиЛо и Ники М. си наеха вила, която е на брега на Карибско море. Цената за нощувка е "скромна" за техния джоб и дори е доста под стандарта им.

Реклама

Звездата двойка не спира да се наслаждава на невероятните гледки и кристално чистата вода. По цял ден Николета и синът на Боби Михайлов се излежават на пясъка и не мислят за нищо.

Бившата водещата на "Папараци" за пореден път демонстрира перфектното си тяло. Лозанова изпъчи огромните си гърди, които са по-големи от дини и изглеждат все едно че ще избухнат.

Въпреки че на няколко крачки е морският бряг, на тяхно разположение е и малко басейче, в което двойката се забавлява по тъмно. На огромна стена е поставен телевизор, от който Лозанова си пуска музика, докато се кисне в басейна.

Николета и Ники си наеха и луксозна возило, с което джиткат из екзотичния курорт. Със скъпата кола плеймейтката и половинката й обикалят забележителностите на Пунта Кана.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама