Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6876243 www.bgdnes.bg

Милена Шаркова на романтичен воаяж

Вдовицата на убития командос Емил Шарков в Холандия с новата си любов

Милена Шаркова и любимият й мъж се впуснаха в нови пътешествия, видя "България Днес".

Вдовицата на застреляния командос Емил Шарков отиде с новото си гадже в Амстердам. Там двамата се отдават на романтичен воаяж и обиколки из най-красивите кътчета на холандската столица. Освен разходка в китната централна част на града влюбената двойка посещава зоологическата градина и не пропуска да снима едни от най-известните й обитатели - розовото фламинго. Милена и Лъчезар са впечатлени още от картините на Винсент ван Гог, както и музея на една от най-известните марки бири в света.

Милена и Лъчезар Петров, който е изпълнителен директор на най-големия фасилити мениджмънт холдинг у нас с близо 2500 служители, 300 корпоративни клиента и 3 млн. обслужвани площи, са на крилете на любовта от около една година. Както "България Днес" разкри още в началото на февруари, двамата се впускат в нежния романс първо без да шумят около себе си, но месеци по-късно любовта им избуява и вижда бял свят.

Реклама

Преди да хванат самолета за холандската столица, в началото на април двамата се отдават и на другата си страст - карането на ски. Милена и Лъчезар се спускат по пистите под връх Тодорка, екипирани от глава до пети като истински професионални скиори.

Двамата се показаха публично на виенския благотворителен бал на 17 февруари в столицата. Милена бе облечена с дълга и стилна тъмносиня рокля, докато Лъчезар заложи на изискан черен костюм с папийонка.

Двамата изкараха и романтична почивка в Тайланд, където яздиха слонове и галиха тигри. Близките и на двамата са категорични, че влюбените изглеждат много добре заедно и заслужават да са щастливи.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама