Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6877826 www.bgdnes.bg

Милион дава Слави на децата с увреждания

От концерта в зала О2 в Лондон

Подкрепям тези жени в борбата за децата им, обяви Дългия

, снимки: Юлиан САВЧЕВ

Милион лева ще дадат Слави Трифонов и "Ку-ку бенд" на децата с увреждания след концерта си в музикалния гигант - зала „О2 арена“, в Лондон на 9 юни. Концертът ще се казва "Системата ги убива", а шоуменът ще излезе със същата тениска, с която бяха облечени и майките на децата с увреждания, които не бяха допуснати в парламента преди месец.

"Цялата печалба на "Седем-осми" ще бъде дарена на Конфедерацията за защита на правата на децата", каза Евгени Димитров. Той обясни, че в шоуто ще участват националките по художествена гимнастика на Илияна Раева, ансамбъл "Филип Кутев", Хасан и Ибрахим Игнатови и Криско, а всеки зрител ще получи като подарък последния албум на групата - "Патриотични песни за българи". Билетите са от 20 до 80 паунда.

"Когато говорим за един конкретен човек и всяка една от жените тук ви обясни как живее всеки ден и как се грижи за децата си, няма да седим и да си говорим за статистика. Защото всеки от тези хора изживява трагедия и голяма част от нас, поставени на тяхното място, няма да издържи. А тези жени се борят ежедневно за децата си", каза Слави Трифонов, който допълни, че подкрепата не би трябвало да е само морална и финансова, но и като отношение на цялото общество.

Браво!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама