Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6879342 www.bgdnes.bg

Богданска ВЕЕ цици в Гърция

Жената на Лудия репортер се забавлява на плажа с друг мъж

Сочните си дини изпъчи на плаж в Гърция Александра Богданска. Моделката се разголи в оскъден бански и показа на всички новите си гърди, които си сложи преди известно време. Формите на Алекс са сочни като любеници и плажуващите не спряха да зяпат половинката на Лудия репортер - Даниел Петканов.

Брадърката реши да открие морския сезон с няколкодневна почивка в Гърция. В южната ни съседка моделката е с най-близките си приятели, както и със съпруга си Даниел Петканов.

Реклама

Компанията нае малка къщурка на брега на морския бряг и си спретна истинска фиеста. По цял ден Богданска се забавлява, но не с половинката си, а с един от най-добрите си приятели - модела Сократ Сократов. Двамата се върнаха към детските си години и си направиха истинска война на плажа. Те "заредиха" своите водни пушки и се стреляха все едно участват в сражение.

За разлика от много други пъти, мъжът на Алекс - Даниел Петканов, реши да не го удря на веселба. За сметка на това Лудия репортер почти не става от шезлонга и събира тен.

Близки до двойката шушукат, че Дани вече не е същият след брака. Той е улегнал и вече избягва да прави простотии. Също така се примирил с факта, че ще излиза повече с приятелите на Алекс, а не със своите авери. Протежето на Милен Цветков все по-често е забелязван с приятелки на половинката, както и с други модели, близки до жена му.

В Гърция Богданска показа, че е отраснала в къща, където се гледат животни. Красавицата нахрани патките, които обитават езерцето около плажа, където тя и приятелите й събират тен.

"Пи-пи-пи", повтаря Алекс, докато хвърля храна към животинките.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама