Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6879410 www.bgdnes.bg

Бюст №1 Кети Райкова стана"Най-най-най" актриса

НАТФИЗ изпрати абитуриенти 2018

Славчо Пеев, Георги Кадурин, Ириней Константинов аплодираха момичето на "България Днес"

Момичето с най-главозамайващия и пищен бюст Кети Райкова, чийто талант "България Днес" първи откри, грабна вчера статуетка "Най-най-най" за драматична актриса на НАТФИЗ.

Райкова бе една от 120-те бакалаври и магистри по сценични и екранни изкуства, които като холивудски звезди преминаха по червения килим на Висшето училище по театрални изкуства "Кр. Сарафов" при получаването на дипломите си вчера.

Реклама

Кети, която вестникът ни първи забеляза и снима, разголи и показа впечатляващите си гърди за радост на публиката и най-вече на мъжката й част, в дипломния си спектакъл "Сън в лятна нощ" от Шекспир.

"Благодаря на всички, за мен е чест", смутено взе статуетката талантливото момиче. Директори от всички столични театри раздадоха наградите "Най-най-най" на печелившите.

"13 от тези студенти са отличници с успех над 5,80, което много ме радва", сподели проф. д-р Станислав Семерджиев, ректор на академията. Дипломите си талантливите младежи получиха и от декана на факултета по екранни изкуства - доц. Любомир Христов, декана на сценичните изкуства - проф. Пламен Марков, и от ръководителите на завършващите класове - проф. д-р Александър Илиев, проф. Здравко Митков, проф. Маргарита Младенова и проф. Румен Рачев.

По традиция заедно с дипломите академията обяви и носителите на наградите "Най-най-най 2018" в 12 категории - за актьори и актриси в драматичен, куклен театър и пантомима, дизайнер, сценограф, режисьор, за най-добро представление в драматичен и куклен театър.

Тазгодишната церемония бе посветена на 100-годишнината от рождението на проф. Гриша Островски (1918-2007). На завършването бяха дошли и много от възпитаниците на професора, приятели и негови колеги. Учениците на Островски - Славчо Пеев, Георги Кадурин, Петър Вучков, Ириней Константинов и други, развълнувано следяха и аплодираха церемонията.

Реклама
Реклама
Реклама