Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/6883978 www.bgdnes.bg

10 хиляди евро дава Левски" на Ники М.

"Левски" преговаря с Николай Михайлов за завръщането му на "Герена". Ръководството на "сините" предлага заплата в размер на 10 хиляди евро на българския национал.

Договорът на Ники с кипърския "Омония" изтича в края на този месец и той става свободен агент. Финансовите изисквания на Михайлов са по-високи, той иска двойно по-голяма надница. На този етап Спас Русев не е склонен да задоволи претенциите му.

Реклама

Припомняме, че 20 хиляди евро на "Герена" взема само голямата звезда Габриел Обертан. Под 15 бона в евро се разписва испанецът Жорди Гомес. Останалите чужденци прибират по 10 хиляди евро, колкото е и офертата към Михайлов.

"Левски" изслушва оферти на мениджъри и за вратар чужденец, като тези дни са прегледани визитките на няколко футболисти. Най-сериозни предварителни разговори са порведени със словашки вратар, чието име засега се пази в тайна. За завръщане на Ники се говореше и през миналата година. Тогава синът на Боби Михайлов потвърди, че е имало преговори.

"Имах разговор със Спас Русев в края на август, където коментирахме общи неща за моето завръщане. 24 часа по-късно разбрах, че нямам място в България, тъй като излязоха 36 хиляди лъжи и настроения за мен и моята фамилия. "Левски" никога няма да бъде затворена страница за мен", коментира тогава Михайлов.

Ники М. ще навърши 30 години на 28 юни. Юноша на "Левски" дебютира на "Герена" в последния кръг от шампионата за сезон 2004/05 в мач срещу "Черно море" (2:1). През септември 2005 дебютира в европейските турнири срещу френския "Оксер". На 11 май 2006 дебютира за мъжкия национален отбор на България при загубата от Шотландия с 1:5. За "Левски" Михайлов има 94 мача.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама