Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6885671 www.bgdnes.bg

Даскалици бесуват по баловете

Ново 20. Не само абитуриентите, но и техни учителки му отпуснаха края по време на баловете.

Две даскалици от Симеоновград и Бургас хвърлиха в шок колеги и родители с палавите си постъпки, а едната от тях остана и без работа след изцепката.

Реклама

От няколко дни в социалните мрежи се върти скандално клипче, в което 58-годишната учителка Дарина Димова от Симеоновград танцува мръснишки в заведение край Харманли. Преподавателката от училище "Климент Охридски" разсъблича мъж на дансинга и му помага да остане по гащи. По време на изпълнението тя страстно се търка в него и се въргаля по земята. Случката се разиграва навръх 24 май - Деня на славянската писменост, и шокира празнуващите в заведението абитуриенти.

Видеото беше публикувано от зрелостник, който впоследствие го изтри, но клипчето вече бе широко разпространено. Още на следващия ден началната учителка подала оставката си и изразила искрено съжаление за случилото се. Директорката на училището Тодорина Иванова каза, че въпросната преподавателка не била поканена на абитуриентския бал. Била в ресторанта на свободна консумация, както и мъжът, с когото се впуснала в предизвикателния танц.

"Това се е случило след 4 часа сутринта, когато абитуриентите вече си тръгвали", поясни Иванова.

Няколко дни по-късно се заформи нов скандал. Учителка се снима с абитуриент, седнала в скута му и показала предизвикателно бедра под роклята си. Според гневни майки и по непотвърдена информация става въпрос за Милена Сталева, преподавателка по английски език в гимназията по механоелектроника в Бургас.

"България Днес" потърси коментар от ръководството на бургаската гимназия за поведението на учителката. Позицията даде зам.-директорката Елена Томицина, тъй като директорката Роза Желева е в отпуск. "Училището има правилник и етична комисия. Следващия понеделник ще се съберем заедно с г-жа Желева, която се връща от отпуск, и ще вземем решение какви действия да предприемем", заяви пред вестника Томицина.

Реклама
Реклама
Реклама