Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6889193 www.bgdnes.bg

Лечков има 50 папагалски ризи

Лош вкус или изтъкнат афинитет

Героят от САЩ '94 въвежда хит в лятна мода с хавайските шарении

Стайлингът на Йордан Лечков се превърна в истински хит! Без дори да подозира, вицепрезидентът на БФС въведе лятната мода сред мъжете. Един от най-добрите български футболисти в миналото се появи с шарена риза в ефира на bTV, където бе поканен да коментира финала на Шампионска лига между „Реал“ (Мадрид) и „Ливърпул“. В студиото той бе с многоцветна риза, под която обаче бе сложил и сива тениска. Според мнозина това бе проява на изключително лош вкус, а други смятат, че подобни ризи са въведени именно от най-изтъкнатите световни модни дизайнери като Версаче, Габана, Диор, Карден и др.

Реакция не закъсня и в социалните мрежи, където дузина представители на силния пол започнаха да се носят като полузащитника от Сливен.

Реклама

Справка на "България Днес" показа, че Лечков всъщност има отявлен афинитет към шарените аксесоари. Той разполага поне с 50 цветни дрехи в гардероба си и рядко се появява в публичното пространство със семпли цветове.

Жълто, синьо, зелено, розово, червено, лилаво - на тези весели нюанси залага той. Нищо чудно, предвид факта, че Лечков винаги е позитивен и усмихнат. В спортните среди го описват като оптимист и вечно положително настроен към събитията, независимо от случващото се.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама