Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6911049 www.bgdnes.bg

Европатриоти погват тумба БГ роми за изнасилено момиче

Брутално изнасилване на 13-годишно момиче в германския град Велберт от тумба български келеши разгневи европатриоти. Гаврата, която е заснета в порноклип от насилниците, се разиграва на 21 април т.г., но за нея бе съобщено едва вчера от немското издание "Билд".

Случаят потресе Йан Тимке, депутат от Бременския парламент, който е член и на „Патриотични европейци“ срещу ислямизацията на Запада. Той сподели новината в социалните мрежи, като заваляха негативни коментари за българските "бежанци". Според местните хора извършителите, въпреки че се водят родени в България, са от ромски или турски произход. От няколко месеца жителите на Велберт са пропищели от набезите на т.нар. бежанци, повечето от които са свързани с нашенци. Те се занимават най-вече с кражби и нападения, отбелязват хората от малкото градче.

Реклама

Изнасилването става във фаталната събота, когато ученичката отива на басейн в парка за тренировка по плуване. Още там тя получава обиди и заплахи от групичка младежи, но скандалът се разминава. Малко след 18 ч. тийнейджърката тръгва да се прибира към дома си, когато е пресрещната в близката гора от тумбата.

Първоначално две от момчетата я нападат, събличат и изнасилват. Докато задоволявали нагона си, другите им шестима авери са снимали издевателствата с мобилните си телефони. След като приключват, бандата насилници завличат ученичката през гората под мост, където се изреждат и останалите в нова порция извращения.

Сексгаврата е прекратена благодарение на жена, която случайно минавала през гората. Оказва се, че тя познава родителите на момичето и знае, че то не се е прибрало след тренировка. Минувачката се намесва и защитава ученичката, с което вероятно спасява и живота й, тъй като насилниците се разбягват.

След като е уведомена за случая, полицията обявява насилниците за издирване. Благодарение на описанието на момичето и жената са заловени шестима от тях. Двама успяват да се спасят от белезниците и в момента се издирват. Според местната полиция те може да са напуснали страната и да са се върнали в България.

Всички момчета са на възраст между 14 и 16 години, няколко от тях са ясно разпознаваеми на видеото от телефона, когато отиват при момичето. В съда на юношите ще им е трудно да отхвърлят обвинението, коментира пред немските медии прокурорът Волф-Тилман Баумърт. Той уточни, че избягалите двама заподозрени се издирват в цяла Европа и имената им се знаят.

Жертвата е силно травматизирана, уточниха разследващите. Заради крехката й възраст и малкото населено място, където живее, от полицията не дават детайли около инцидента, за да не бъде разкрита самоличността й. Местните служби дори не съобщават за изнасилването с оправданието, че се извършат следствени действия с жертвата, за да се съберат нужните доказателства. Вероятно е иззет ДНК материал за изследване.

Мълчанието на полицията за случая разгневи жителите на Велберт, които им потърсиха сметка. Те са категорични, че ако са знаели за случилото се, щели да предприемат мерки, за да защитят своите деца от подобни "хора". "Това не са тийнейджъри, а животни! Дори животните не са толкова лоши", коментират потресени хора във фейсбук. Те призовават "бежанците" от България да напуснат страната възможно най-бързо и да не се връщат никога. Според немците такива тежки престъпления стават "благодарение" на имиграционната политика на канцлера Ангела Меркел.

Аделина ГЕОРГИЕВА

Реклама
Реклама
Реклама