Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/6914316 www.bgdnes.bg

Синът на Баровеца стана Сенто

Станислав, синът на Илиян Михов–Баровеца, е готов с дебютния си проект – "Нищо ми няма". Той дебютира с новия си артистичен псевдоним - Сенто.

Изненадващо стила на неговата песен е противоположен от тoзи на бащата на поп-фолка. Това в зародиша си е довело и до голям скандал помежду им, продължил няколко месеца, стигайки до там, че двамата не са си говорили помежду си, дори когато са имали съвместни участия заедно.

Реклама

"Нищо ми няма" – песента е много динамична, емоционална, със закачлив текст, има вътрешен заряд, с модерна звучност и носи потенциала на летен хит.

Стила е комбинация от поп, регетон, електро-поп и определено носи пулсацията на летните ритми. В аудиото са използвани и някои от най-новите и модерни звуци в световната музика, предоставени от едни от най-големите американски звукозаписни студиа, в едното от които е направен и финалния мастеринг на песента.

Въпреки модата напоследък, да няма много пеене си личи, че в певческо отношение има ниво и SENTO демонстрира, че е наследил от таланта на баща си.

Клипа e сниман в Гърция на море, в елитнa тузарска къща, предоставена за първи път за снимки и то именно за видеото на "Нищо ми няма".

Заснет e за няколко дни, с професионална кинокамерa, a реализацията му е осъществена от голям снимачен екип, с едни от най-големите професионалисти в областта.

Реклама

Режисьор на видеото е Кирил Киров – Кико, режисиращ продукциите на Магърдич Халваджиян, клиповете на Криско, Слави Трифонов и др.

Любопитен факт е, че за женската роля в клипа взима участие, една от най-популярните и красиви жени в България – Алисия. Интересното също така е, че тя не заема място като изпълнител, а само като актриса във видеото. За ролята си тя е подходила с професионализъм, като на холивудска звезда и дори е участвала с идеи за сценария.

Kлипът е цветен, весел и с лятно настроение, а в него Сенто сменя общо 4 визии. Сюжетът се развива между Купувач (Сенто) и Брокерка (Алисия), която в живота си е голяма фенка на артиста. Слушайки неговата песен в колата, тя отива да покаже скъпарска къща на клиент и тогава се оказва, че клиента е именно Сенто... Докато му показва имота, който той иска да закупи, тя започва да си представя и фантазира най-различни ситуации с него, до момента, в който красавицата вече не издържа и го сграбчва...

Всичко друго остава на въображението на зрителя.

"В музикално отношение с баща ми сме като вода и олио в една чаша, но се радвам, че разумът победи и благодарение на хубавата песен, ние сме си пак в чудесни отношения, в каквито сме били винаги преди да се случи въпросния скандал около това, че съм се насочил към противоположния на неговия стил. Когато споделих с него за музикалния ми проект, той явно не разбра какво ще се случи, както и към какво ниво се стремя и възникна конфликт помежду ни, защото той винаги е очаквал, че тръгвайки по неговите стъпки в музиката ще поема и към неговия жанр. Независимо от това, че аз дори и до ден днешен на участия пея предимно поп музика, някакси той винаги си ме представяше в друга светлина. Когато обаче беше готово демото на песента, а тогава парчето дори не беше още толкова яко, каквото е сега, му го изпратих на мейла. Малко след това той ми се обади и ми се извини за предубедената си реакция и ми каза, че когато има качество, винаги ще ме подкрепи. Tогава разбрах, че чувайки песента, баща ми си беше променил мнението и вече имах неговата пълна подкрепа", коментира младият певец.

Реклама
Реклама
Реклама