Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6924264 www.bgdnes.bg

Стоянка скача с парашут!

Вече не ме страх от нищо, казва актрисата, дъщеря й прави филм за нея

Стоянка Мутафова се готви да скочи с парашут, сподели вихрената актриса пред "България Днес".

"Вече нямам страхове. Тези дни си мисля, че само с парашут не съм скачала. И искам да го направя! Ама не знам дали не съм малко старичка. Иначе преди време ме беше страх от какво ли не - мислех какво ще дойде, но вече - не! Каквото – такова."

Реклама

Кога точно ще скача с парашут Стоянка и кой ще осъществи знаменития полет засега не е ясно. Много е вероятно актрисата наистина да полети, защото през последните години тя доказа, че няма спирачка и наистина има малко неща, които да й се опънат.

Стоянка Мутафова преди ден се върна от гр. Левски, където бе по случай дните, посветени на любимия й колега Георги Парцалев. "Сега отивам на морето. И цяло лято съм някъде. Едва ли много ми остава, затова не мога да си губя времето да си блъскам ума с разни глупави страхове и безсмислие. Ясно е, че няма да съм безсмъртна", споделя през смях Стоянка.

Веднага щом се върна в София, 96-годишната актриса продължи със снимките на филма за нея, който ще направят красивата й дъщеря Мария Грубешлиева и Евгени Боянов. "Вече имаме готови неща, но продължаваме с него", сподели още Стоянка.

Единствената мисъл, която натъжава актрисата, е за мъжа й - Нейчо Попов. "Юлиан Вучков все ми казваше, че говоря само за него, сега и той почна, като се спомина неговата Диана. Ама то любов бе, какво да се прави", сподели Мутафова.

Когато не пътува, актрисата най обича да седи на една поляна до дома си. "И сама със себе си ми е много добре - обясни житието си голямата ни актриса. - Там съм сама със себе си, заобиколена от дървета и цветя. А през деня спя, защото вечер страдам от безсъние."

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама