Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/6925780 www.bgdnes.bg

Актрисата Аня Пенчева: Лягам под ножа!

Възли на щитовидната жлеза отстранява българският секссимвол

"Пак лягам под ножа! Този път ще отстраня възлите на щитовидната си жлеза или самата нея, още не съм наясно."

Това сподели голямата ни актриса Аня Пенчева, която само след дни ще се подложи на лазерно отстраняване със свръхмодерен апарат, чрез който няма да я боли и няма да бъдат използвани упойващи вещества при самата операция.

Реклама

"Всяка втора жена има или т.нар. болест хашимото, или проблем с жлезата. Аз самата минах през какво ли не по отношение на лечението през годините. И досега винаги съм имала притеснение да се оперирам", обясни още Аня Пенчева.

60-годишната красавица има проблем с щитовидната жлеза от години. Дъщеря й Петя Дикова също страда от това заболяване.

"Аня е моята реклама. С разрез на небцето се опитах да й помогна, но дали се е получило през годините, не знам", сподели д-р Антон Николов, ендокринолог, който преди време алтернативно е лекувал с импулсна терапия актрисата. За съжаление състоянието й само се подобрило, но тя не се излекувала.

"Сега се надявам нещата да са отлични, все пак медицината непрекъснато се променя към по-добро", категорична е актрисата. Само за миналата година Пенчева бе сполетяна от тежък проблем в коремната област и преживя три пълни упойки. Правиха й операции от жлъчка и апандисит.

60-годишната Аня бе спряла за известно време участието си в постановки, но сега, след тази операция, тя ще продължи да играе през лятото на фестивала "Арт поток" в Царево.

Илияна Раева, Маги Желязкова и

Миа Сантова също оперирани

От проблем с щитовидната жлеза през годините се оплакваха и Илияна Раева, Маги Желязкова и Миа Сантова. И трите са с отстранени жлези и на хормонално лечение доживот. Журналистката дори стана лице в борбата срещу автоимунното заболяване хашимото.

Реклама
Реклама
Реклама